Çok büyük konuşuyorsun.asla yapmayacağım bir şey. engelli olursa ben uğraşamam şahsen. yani bu riski alamam
Çok büyük konuşuyorsun.asla yapmayacağım bir şey. engelli olursa ben uğraşamam şahsen. yani bu riski alamam
uğraşamamdan kastım sokağa atarım falan değil, illaki çocuğum tabii ki uğraşırım. demek istediğim bu riski göze alamamÇok büyük konuşuyorsun.
Doğru, katılıyorum.Ben akrabalarımla aynı çatı altına gelmek istemezken insanlar akrabalarıyla bir ömür yaşamayı seçiyor bana çok ilginç geliyor.
Normal çocuk doğurmak ta da var bu risk.uğraşamamdan kastım sokağa atarım falan değil, illaki çocuğum tabii ki uğraşırım. demek istediğim bu riski göze alamam
Kimse alamaz bu riski bu arada .uğraşamamdan kastım sokağa atarım falan değil, illaki çocuğum tabii ki uğraşırım. demek istediğim bu riski göze alamam
fakat çok daha azNormal çocuk doğurmak ta da var bu risk.
aynı yüzdede değilNormal çocuk doğurmak ta da var bu risk.
Aga nediyon .damca kızı kalk da s
Nasıl yani ben tam anlayamadım bir eksiği yok dedin galiba açıklarsan sevinirim.Evet gerçekten, hayatım boyunca hep karşı çıktığım bi konudur. Özellikle hayatımda akraba evliğinden doğan bi kızı gördüğümde fikrim daha da net olmuştu. Kız çok güzel idi -sadece fiziki açıdan bahsetmiyorum- ama akraba evliliğinden dünyaya gelmesinden dolayı bazı sorunları vardı. Tabi 3. kolu falan çıkmamıştı ama o tarzda bir insanın hayatı boyunca hak etmemesi gereken bazı eksi durumları vardı diyeyim. O günden beri akraba evliliği yapanlara çok kızıyorum. Sanki dünyada başka insan kalmamış gibi kuzenini becermeye ne gerek var?
aklı olan bir tarafına hakim olurEğer genlerde hastalık varsa sıkıntı. Genellikle genetik hastalıklar çekinik genle taşınır. 2 çekinik bir birini tetikleyebilir. Ki zaten çok böyle bir durum olmasa bile sakıncalı bir durum.