TheBoo
80+
Dahası
Merahabalar öncelikle zamanında liseyi bıraktım bazı sebeplerden dolayı sonra açık öğretime girdim azıcık orada devam ettim araya askerlik falan girdi o da oyle kaynadı liseyi bitirmek istiyorum ve bu da açık öğretimden olacak gibi değil 170 kredi ile geçiliyor ama ben şu an çalıştıgım için fazla ilgilenemiyorum oradaki kredim şu an 64 kaydımı da yenilemedim akşam lisesi diye bir şey var ücretli diye biliyorum ama soruları veriyorlar diye duydum geçebileceğin kadar.
Giden var mı yardımcı olursa çok sevinirim bir de açık öğretimdeki krediler akşam lisesine yansıtılabiliyormuş diye duydum biraz baktığımda ise benim kredim herhalde 10. sınıf oluyor oyle bir şey var ise beni 10. sınıftanmı başlatıyorlar şimdiden çok teşekkürler...
Giden var mı yardımcı olursa çok sevinirim bir de açık öğretimdeki krediler akşam lisesine yansıtılabiliyormuş diye duydum biraz baktığımda ise benim kredim herhalde 10. sınıf oluyor oyle bir şey var ise beni 10. sınıftanmı başlatıyorlar şimdiden çok teşekkürler...