Aktif olarak hangi oyunlari oynuyorsunuz?

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa.

Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye dusunuyordum fakat biranda bomba gibi TES4 oblivion cikinca su an ona kaydim biraz. TLOU2 hemen bitirip TES4 gecmeyi dusunuyorum. Metro sonraya kalsin :D Online olarak da fornite sardim su siralar sebepsiz. Normalde sevmem online oyun ama bilmiyorum :D

Bende durum bu sizde durumlar nasil?
Satisfactory, Division 2, Ready or Not, Delta Force

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa.

Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye dusunuyordum fakat biranda bomba gibi TES4 oblivion cikinca su an ona kaydim biraz. TLOU2 hemen bitirip TES4 gecmeyi dusunuyorum. Metro sonraya kalsin :D Online olarak da fornite sardim su siralar sebepsiz. Normalde sevmem online oyun ama bilmiyorum :D Ama konuya dalmışken, CS 2'yi çok seviyorum. Oyun içi silah kaplamalarını toplamak da büyük bir hobim. En iyi ürünleri elde etmek için cs2 skin yükseltmesi platformunu mutlaka denemelisiniz. Ama ben biraz dağıldım, kaplamaları açmakla meşguldüm!

Bende durum bu sizde durumlar nasil?
Ben de benzer durumdayım, şu an Baldur's Gate 3 oynuyorum, tam kafa dağıtmalık. Arada Hades 2'ye da bakıyorum erken erişimde. Metro serisini kesinlikle tavsiye ederim, özellikle Exodus müthiş atmosferli. Oblivion'ı da zamanında bayıla bayıla bitirmiştim, iyi seçim ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri