Neler Yeni

AkTroll'ler Receb'e karşı ayaklandı

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Şahan Gökbakar en son çıkardığı Receb İvedik 7'de elektrik faturalarına ve beşli çeteye karşı mizahi bir eleştride bulunmuş ama aktroller tarafından linç kampanyasına uğramış. Halkın gerçeği olmasına rağmen ve algı olmamasına rağmen adam baya bir linç kampanyasına tutuldu. Allah akıl fikir versin bunlara diyecek bir şey yok.
Görüntü ektedir

Cihangir

80+ Gold
Şahan Gökbakar en son çıkardığı Receb İvedik 7'de elektrik faturalarına ve beşli çeteye karşı mizahi bir eleştride bulunmuş ama aktroller tarafından linç kampanyasına uğramış. Halkın gerçeği olmasına rağmen ve algı olmamasına rağmen adam baya bir linç kampanyasına tutuldu. Allah akıl fikir versin bunlara diyecek bir şey yok.
Görüntü ektedir
ok putperes

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Görüntü ektedir

İnstada sayfaların altlarına bakın siyasi haberler paylaşan sayfalara girin yorumlara bakın hükümeti aleştiren birisi varsa hemen fake hesaplar geliyor özelden yazıyorlar ana bacı sövüyorlar birde bunlar dinci parti taraftarı bunlar sanırım kuranın apk versiyonunu okumuşlar 😂 yorumlarda sövmeler mi demezsin doluuu zaten sövenlere bakın hepsi 0 takipçi li hesaplar
Birisiyle en son kavga ettiğimde reis bizi saldı saldırın dedi içinizden geçicez gibi şeyler yazmış bana şu insanlar ülkede gitse 30 milyon azalırız ama refahımız arşa çıkar gerçeği..

En İyi Cevap
3
Recep ivedikin devam filmi yerine, Recep ivedik X falan deseler daha iyi olurdu çünkü serinin devamı değilde farkındalık filmi gibiydi.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
İbrâhim Halil
Bari şu foruma siyaset karışmasın ya gidin tartışmanızı twitterde farklı forumlarda yapın

SadeceSeyf

80+ Gold
Yemin ediyorum dün berbere gittim fazla iş yapan birisi değil ama 600 TL geldi dedi elektrik faturası.Dükkan :D Benim eve 580 TL geldi.Garipsiyorum valla ya

Cihangir

80+ Gold

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
AKP ile mücadeleye gönül vermiş insanlar olarak bu günler yaşanmasın diye uğraşıyoruz. Seçime kadar her yerde siyaset göreceksiniz. O yüzden siyaset görünce fare görmüş adam gibi davranmayın. Bugün görmezseniz onlar kazandığında çocuklarınızın ismi bile siyaset olacak.

Ekler

• IMG_20221211_165130.png
    IMG_20221211_165130.png
    400.5 KB · Hit: 50
Top Bottom