AKVARYUM F/P KASA ÖNERİSİ

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
119
Selamünaleyküm,
Sistem diziyorum parça parça ve kasa için aman aman bütçem yok. Uygun fiyatlı performansı iyi olan hava akışı iyi olan akvaryum kasa öneriniz varmıdır
Aklımdada 2 3 kasa modelı vardı,
1.KASA
2.KASA
3.KASA
Aklımda bunlardan birini almak var sizinde bilgilerinize dayanarak almak istiyorum.

Selamünaleyküm,
Sistem diziyorum parça parça ve kasa için aman aman bütçem yok. Uygun fiyatlı performansı iyi olan hava akışı iyi olan akvaryum kasa öneriniz varmıdır
1.KASA
2.KASA
3.KASA
Aklımda bunlardan birini almak var sizinde bilgilerinize dayanarak almak istiyorum.
Seni üzmek istemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.

1. Bu kasaların hepsi genelde gürültülü fan sesiyle çalışıyor
2. Bu kasalarda hava akışı diye bir şey arıyor olman büyük hata. Çünkü bu tarz hazır fanlı gelen kasalarda reverse fan olayı hiç dikkate alınmıyor tum fanlar egzoz fanı genelde.
3. Bütçen kısıtlıysa akvaryum tipi kasa almanı önermem. Havalandırmasını sen yapmadığın sürece sistem normalden 3-5 derece daha sıcak çalışıyor.

İlle de akvaryum tipi istiyorum param da çok yok dersen rastgele bir tanesini al hepsı birbirinin laciverti.

Seni üzmek istemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.

1. Bu kasaların hepsi genelde gürültülü fan sesiyle çalışıyor
2. Bu kasalarda hava akışı diye bir şey arıyor olman büyük hata. Çünkü bu tarz hazır fanlı gelen kasalarda reverse fan olayı hiç dikkate alınmıyor tum fanlar egzoz fanı genelde.
3. Bütçen kısıtlıysa akvaryum tipi kasa almanı önermem. Havalandırmasını sen yapmadığın sürece sistem normalden 3-5 derece daha sıcak çalışıyor.

İlle de akvaryum tipi istiyorum param da çok yok dersen rastgele bir tanesini al hepsı birbirinin laciverti.
Hocam fanları kısa zaman içinde değiştireceğim zaten kasa malzemesi aşırı uyduruk bısey olamasa yeterlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alacagım fanlarında duzgun sekılde hava aksını yapacagını dusunuyorum

yani kısaca fanlara cok takılmadan arka psu yerının duzenı malzeme kalıtesı ortalama bısyey arıyorum

Selamünaleyküm,
1.KASA
2.KASA
3.KASA
Bu 3’ü arasından aerocool kesinlikle.Hem fanları hem soğutması bu seviyedeki markalara göre daha iyi.

Selamünaleyküm,
1.KASA
2.KASA
3.KASA

buna bakabilirsin fiyatı dahilinde çok iyi bir akvaryum kasa.

Hocam Güzel Fiyatına Göre Gerçeken ama alltakı psu yerı benı cok rahatsız ettı
Bu modelde baya önerılmıs fıyatlar cok yakın hos bi kasa

He bide ekran kartını ilerde dikey takmayıda dusunuoyrum hocam attıgınız lınktekı uyarmı

arkadaşım bunu yeni aldı. thermaltake zaten kaliteli bir markadır. aldığından bu yana memnun. ben de gözümle görüp incelemiştim içi çok rahat fanlar sessizdi.

arkadaşım bunu yeni aldı. thermaltake zaten kaliteli bir markadır. aldığından bu yana memnun. ben de gözümle görüp incelemiştim içi çok rahat fanlar sessizdi.
o kadar bütçem yok maelesef

o kadar bütçem yok maelesef
uzun süreli kullanım için güzel şeyler almaya bak. en azından 4k para verip ileride üzülmemek için. iyi araştır derim. alırken tam almak bazen çok mantıklı olabiliyor

uzun süreli kullanım için güzel şeyler almaya bak. en azından 4k para verip ileride üzülmemek için. iyi araştır derim. alırken tam almak bazen çok mantıklı olabiliyor
ya hocam dogru dıyorsunda malum hersey zamlandı basta ram olmak uzere bıseylerden kısmak lazım ve bende zaten dıyorumkı fanların ıyı olması onemlı degıl fanları degıstırecegım zaten kasa malzemesı ortalama olsa yeterlı benım ıcın

ya hocam dogru dıyorsunda malum hersey zamlandı basta ram olmak uzere bıseylerden kısmak lazım ve bende zaten dıyorumkı fanların ıyı olması onemlı degıl fanları degıstırecegım zaten kasa malzemesı ortalama olsa yeterlı benım ıcın
dediğin gibi de olabilir kasa malzemesinden fazla anlayan biri değilim o yüzden başka öneremiyorum maalesefki. sadece gözümle görüp incelediğim hakkında konuşabilirim. umarım bütçene uygun bir şey bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,286
Üyeler
192,268
Son üye
General Shepherd
Geri