Akvaryum kasa önerisi

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Fanları renk değişebilirse sabit kalma vb. mutlu olurum
siyah beyaaz fark etmio

REZZZZZZZZZ

4 bine zoko king ya da archon neon pro falan alabilirsin. Kaliteli bir şey bekleme o bütçede.
bende tam zoko king alıymı yazcaktım. idare eder mi? ? aşırı yüke bindirmeyeceğim. 7 fan aktif olarak çalışır. 3070ile

bende tam zoko king alıymı yazcaktım. idare eder mi? ? aşırı yüke bindirmeyeceğim. 7 fan aktif olarak çalışır. 3070ile
fanları çok gürültülü ve hava basıncı düşük. ses ve sıcaklık senin için sorun değilse alabilirsin tabi ama önermem ben. fanları reverse değil hava akışı sağlıklı değil o kasaların. sistem için iyi değil bu durumlar tabi. bütçen hiç artmıyorsa al istersen ama yerinde olsam bütçeyi 6-7 bin arasına çıkarıp fanları kendim alır kasayı da lian li nzxt ya da phantex alırım keyfime bakarım

fanları çok gürültülü ve hava basıncı düşük. ses ve sıcaklık senin için sorun değilse alabilirsin tabi ama önermem ben. fanları reverse değil hava akışı sağlıklı değil o kasaların. sistem için iyi değil bu durumlar tabi. bütçen hiç artmıyorsa al istersen ama yerinde olsam bütçeyi 6-7 bin arasına çıkarıp fanları kendim alır kasayı da lian li nzxt ya da phantex alırım keyfime bakarım
6 7 yükseletemem en fazla 5 yapabilirim bütçeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kasa nasıl ? buna hangi fanlar uyar ben hiç anlamam

6 7 yükseletemem en fazla 5 yapabilirim bütçeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kasa nasıl ? buna hangi fanlar uyar ben hiç anlamam
herhangi 120mm fanlar olur. bu kasaya minimum 5 tane fan takman gerekir ama. ortalama fan fiyatları tanesi 300-500 arası. istersen fiyat performans fanlar atarım beğenir alırsın arasından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,619
Üyeler
187,710
Son üye
Captain Claw
Geri