Neler Yeni

Akvaryum Kasa Sistem

eemiran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Erhan
Bütçe
28000
28k bütçem var akvaryum kasa sistem arıyorum nereden bulabilirim

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
28k ya akvaryum kasa olduğunu zannetmiyorum hocam ya anca kendiniz toplarsanız varsada ben bilmiyorum ama lian li nin kasaları güzel

eemiran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Erhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
28k ya akvaryum kasa olduğunu zannetmiyorum hocam ya anca kendiniz toplarsanız varsada ben bilmiyorum ama lian li nin kasaları güzel
akvaryum kasalarla diğer kasalar arasında soğutmada fark oluyor mudur hocam akvaryumda fan çok oluyor diğerinde ise az

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Akvaryum kasalı sistem bulamazsın. Sen kendin sistem alacaksın ayrı şekilde akvaryum kasa alıp sistemi ona aktaracaksın. En ucuz ve en kaliteli akvaryum kasa Nzxt H6 Flow şuanda. 20K'ya rtx 4060 I5 12400f/ryzen 5600 sistemler geliyor sık sık, onlardan al düzgün özelleştirmeleri yapıp. Sonra 5K'ya Nzxt H6 Flow al. Bilgisayarcıya falanda kasa değişimini yaptırtırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

akvaryum kasalarla diğer kasalar arasında soğutmada fark oluyor mudur hocam akvaryumda fan çok oluyor diğerinde ise az
Akvaryum kasalarda fan çok olmuyor aslında normalde 4 fanlı aynı diğer kasalar gibi ama estetik için insanlar alt kısma da 3 tane fan koyuyorlar bir de üstte sıvı soğutma oluyor 3 fanlı, toplam 10 fan oluyor. Normalde akvaryum kasaların hava akışı normal kasalara göre kötü bile. Bu yüzden kaliteli akvaryum kasa almak şart. Öyle 3-4 bine satılan gamepower akvaryum kasalar falan hava akışı berbat. Benim sana önerdiğim nzxt h6 Flow 3 fanlı ama diğer ucuz 7 fanlı akvaryum kasaların içinden geçer.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam eğer iyi bir Akvaryum kasa istiyorsanız o zaman malesef kasa için ayrı ciddi bütçe ayırmanız gerekiyor mesela en iyi Akvaryum kasaları HYTE ve Lian Lİ üretiyor onun dışındakiler sadece çakma kopyalama kasalar eğer çok güzel gözüken bir Kasa Toplamak istesen 10K bı ayırman lazım en az

Bazı HYTE Kasalar(tabi bizler böyle bir kasa Toplıyamayız malum ekonomi)

hyte-y60-black-white-build-v0-qkiu8z67fag91.jpgmy-new-darth-revan-hyte-build-v0-1fywdwutoywd1.jpgunit-d-my-2025-gaming-pc-build-set-up-ft-hyte-y70-v0-b6swekv4cn0e1.pngi-finally-build-my-dream-pc-v0-55fv4fxbjkvd1.jpgmy-first-build-i-couldnt-be-happier-v0-6l48ct854zzd1.jpeg

eemiran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Erhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akvaryum kasalı sistem bulamazsın. Sen kendin sistem alacaksın ayrı şekilde akvaryum kasa alıp sistemi ona aktaracaksın. En ucuz ve en kaliteli akvaryum kasa Nzxt H6 Flow şuanda. 20K'ya rtx 4060 I5 12400f/ryzen 5600 sistemler geliyor sık sık, onlardan al düzgün özelleştirmeleri yapıp. Sonra 5K'ya Nzxt H6 Flow al. Bilgisayarcıya falanda kasa değişimini yaptırtırsın

Akvaryum kasalarda fan çok olmuyor aslında normalde 4 fanlı aynı diğer kasalar gibi ama estetik için insanlar alt kısma da 3 tane fan koyuyorlar bir de üstte sıvı soğutma oluyor 3 fanlı, toplam 10 fan oluyor. Normalde akvaryum kasaların hava akışı normal kasalara göre kötü bile. Bu yüzden kaliteli akvaryum kasa almak şart. Öyle 3-4 bine satılan gamepower akvaryum kasalar falan hava akışı berbat. Benim sana önerdiğim nzxt h6 Flow 3 fanlı ama diğer ucuz 7 fanlı akvaryum kasaların içinden geçer

Akvaryum kasalarda fan çok olmuyor aslında normalde 4 fanlı aynı diğer kasalar gibi ama estetik için insanlar alt kısma da 3 tane fan koyuyorlar bir de üstte sıvı soğutma oluyor 3 fanlı, toplam 10 fan oluyor. Normalde akvaryum kasaların hava akışı normal kasalara göre kötü bile. Bu yüzden kaliteli akvaryum kasa almak şart. Öyle 3-4 bine satılan gamepower akvaryum kasalar falan hava akışı berbat. Benim sana önerdiğim nzxt h6 Flow 3 fanlı ama diğer ucuz 7 fanlı akvaryum kasaların içinden geçer

hocam 20k bi sistem alsam içindekiler çoğu kasaya uyuyor mu onları nasıl anlayabiliriz dediğin gibi yapmak mantıklı geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,857
Üyeler
164,571
Son üye
AYISAKIR
Top Bottom