oyunbilgisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Arkdaşlar akvaryum kasam var birde mesh kasam var hangisini tavsiye ediyim sizce görüntü olarak akvaryum iyi ama mesh de önden hava alıyor?
mesh candırArkdaşlar akvaryum kasam var birde mesh kasam var hangisini tavsiye ediyim sizce görüntü olarak akvaryum iyi ama mesh de önden hava alıyor?
görüntü için akvaryum serinlik için meshArkdaşlar akvaryum kasam var birde mesh kasam var hangisini tavsiye ediyim sizce görüntü olarak akvaryum iyi ama mesh de önden hava alıyor?
akvaryum kasanında görüntüsü çok iyi bozmayı istemiyorumiyi iş görür
düzgün akvaryum kasa alırsan çok fark olmuyorakvaryum kasanında görüntüsü çok iyi bozmayı istemiyorum
Akvaryum candır bana göre. Alta 3 fan, egzoza 2 veya 1 de olur, yandan da 3 veya 2, üste de sıvı soğutma fanı tamamdır bomba kasanız hazırlanmıştır. Gerçekten çok serin olur ve meshi aratmaz bana göre.akvaryum kasanında görüntüsü çok iyi bozmayı istemiyorum
kasalar varBütçen ne kadar?
hocam biraz önce sistemi mesh disdim ve ekran kartı ısısı düştü sistem serin calışmaya başladıAkvaryum candır bana göre. Alta 3 fan, egzoza 2 veya 1 de olur, yandan da 3 veya 2, üste de sıvı soğutma fanı tamamdır bomba kasanız hazırlanmıştır. Gerçekten çok serin olur ve meshi aratmaz bana göre.
Bizden ne istiyorsun ki? Keyfin hangisini kullanmak istiyorsa onu kullan taş çatlasa 3-5 derece oynar fazlada oynamaz. Mesh kullan ben akvaryum sevmiyorum.kasalar var
Evet bende fikrimi değiştirdimkasalar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam biraz önce sistemi mesh disdim ve ekran kartı ısısı düştü sistem serin calışmaya başladı