Neler Yeni

Al-Sat başlamak istiyorum

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
PC almak isteyenler yani mesela babamdan örnek vereceğim sıfır çok iyi diyor doğru da ama ikinci ele gelince iş değişiyor sıfır neredeyse garantili bir kart almak istediğimde guvenilmez diyor onun yüzüne PC yi sıfır topladım kötü olmadı yine ama bütçe yetmedi diğer yaza kaldı PC nin kalj parcakarit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan borsa işi en mantıklısı benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani fp sistem al sat yapabilirsin belki 1 2 k fazla fiyata gider gibi
Dostum borsada zaten ufak yatırımlar yapıyorum 3k civarı bi bütçemde orda var ama borsa fazla kazandırmıyo

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yılbaşından önce altın veya dolar alıp en azından elindekinin değerini korumaya bak. O ara neye karar verirsen ona göre yatırım yaparsın. Bir şey almadığın sürece TLde bekleme.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Muhammed efe
Bilgiler için teşekkürler sanayi çevrem var biraz ondan dolayı motor mantıklı gelmişti ama cidden 40k motor yatırımı için düşük bir miktar bilgisayardan anlıyorum ama bilgisayar al sata gitmez satılmaz diye düşünüyorum
Sadece bilgisayar olarak düşünme. Binlerce teknolojik alet var. Yani çanta alıp internette satmak bile bir seçenek. Veya yurtdışından ülkemizde bulunmayan ama sevilebilinecek şeyler getirip satabilirsin. Ama tam olarak ilgi alanını ve nelerden anladığını bilmediğim için kesin bir şey diyemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom