Neler Yeni

Öneri Al-Sat fırsatçılığını sevmiyoruz...

QWuiet

80+ Bronze
Engelle umrumda bile değilsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap bulamamışsın bu forumda birkez perma yedim bir daha yemek istemiyorum
İmkanım olsa kapatırım gözümü ağzıma ne geliyorsa söylerim HADDİNİ BİL, HATANI KABUL ET.!
@v3ttt

Zeth

80+ Bronze
Genellikle insanlar istediği şeyi indirimde alamayıp veya hızlı olamadığı için kin besleyip böyle şeyler söyleyebiliyor maalesef.
Yazılanı mı okuyamıyorsunuz yoksa kendinizi böyle mi avutuyorsunuz bilmiyorum da minareyi çalan kılıfını hazırlar misali vardır bi bahaneniz her şeye.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Yazılanı mı okuyamıyorsunuz yoksa kendinizi böyle mi avutuyorsunuz bilmiyorum da minareyi çalan kılıfını hazırlar misali vardır bi bahaneniz her şeye.
aynn knk

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Sanane paşam? Kime, neyi ne fiyata satacağımı sana mı soracam!?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Arkadaş o kadar dedim ki mesajı yazarken al sat yapanlar yazmayın. Bakın işinize, demin bir arkadaşın dediği gibi minareyi çalıp kılıfını hazır ediyorsunuz. Yaptığınız suç değil evet ama ahlâkî normlarınız çok eksik. Saçma sapan al satı savunanların uğraşmadan engelleyecem ki bundan sonra sizin gibi gereksizlerle buradan muhatap olmayalım. Al satçılar yazmasın okumak zorunda değilsiniz. Kendinizi burada haklı çıkarmak zorunda değilsiniz. Çünkü HAKSIZSINIZ...

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Dostlar almayın bunları beş para da kazandırmayın o zaman paşa paşa bırakırlar arz talep talep varki arz artıyor

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Ben engelledim bunları birader bu sayede ne oldukları ortaya çıkıyor. Zihniyeti bozuk olanı düzeltemezsin yorma kendini boşver.

TİTAN.

80+ Platinum
Selam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...
Boş konuşan bir insan daha isteyen istediği ticareti yapar yasal olduğu sürece

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaş o kadar dedim ki mesajı yazarken al sat yapanlar yazmayın. Bakın işinize, demin bir arkadaşın dediği gibi minareyi çalıp kılıfını hazır ediyorsunuz. Yaptığınız suç değil evet ama ahlâkî normlarınız çok eksik. Saçma sapan al satı savunanların uğraşmadan engelleyecem ki bundan sonra sizin gibi gereksizlerle buradan muhatap olmayalım. Al satçılar yazmasın okumak zorunda değilsiniz. Kendinizi burada haklı çıkarmak zorunda değilsiniz. Çünkü HAKSIZSINIZ...
bak şimdi kardeşim ben al sat yapmıyorum ama sanırım birşeyleri yanlış anlıyorsun böyle indirimlerde eşyaları düşürmek vs sadece şans işi şans işi olmayanlar da var mesela abdullah abinin sistemleri vs eyv ama sen gidip te şimdi adam gitmiş belkide o indirimi beklemiş belkide adam sürekli bu işleri araştırıyor adam parasını burdan kazanıyor bilemezsin bu ahlaksızlık değildir para kazanmaktır kısaca ki çok kötü olmadığını düşünüyorum mesela geçen glorious model ı indirimdeydi en ucuzu internette 700 800 tl 450 ye alanlar şu anda 0 şekilde 500 e 550 ye satıyor sen yine kaardasın aslında bu yönünden de bakmak gerek ahlaksızlık yapan kişiler ise bir tane malı mesela 10 tane satılıyorsa gidip 8 9 tane alıyorsan bence bir sıkıntın vardır ama mesela git 1 tane kendine al 1 tanede alıp satarsın ne güzel mis ki böyle kampanyalarda zaten 8 9 tane alma şansın bile olmuyor adamlar şurda 100tl 200tl kaar ediyor max zaten

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Aslında bu o an alamayanlar durumu müsait olmayanlar için bir fırsat gibi görüyorum hocam. Al satdan ziyade alamayanlarında işine yarıyor o adam alıp satabilir sıkıntı değil en doğal hakkı. Üstüne Kâr ekler ve satar.

Top Bottom