Yazılanı mı okuyamıyorsunuz yoksa kendinizi böyle mi avutuyorsunuz bilmiyorum da minareyi çalan kılıfını hazırlar misali vardır bi bahaneniz her şeye.Genellikle insanlar istediği şeyi indirimde alamayıp veya hızlı olamadığı için kin besleyip böyle şeyler söyleyebiliyor maalesef.
aynn knkYazılanı mı okuyamıyorsunuz yoksa kendinizi böyle mi avutuyorsunuz bilmiyorum da minareyi çalan kılıfını hazırlar misali vardır bi bahaneniz her şeye.
Ben engelledim bunları birader bu sayede ne oldukları ortaya çıkıyor. Zihniyeti bozuk olanı düzeltemezsin yorma kendini boşver.Yazılanı mı okuyamıyorsunuz yoksa kendinizi böyle mi avutuyorsunuz bilmiyorum da minareyi çalan kılıfını hazırlar misali vardır bi bahaneniz her şeye.
Boş konuşan bir insan daha isteyen istediği ticareti yapar yasal olduğu süreceSelam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...
Güzel hamle daha fazla çalışman lazım kanka akıl var mantık var boş yapmışsınız istediğimizi yaparız sende yetiş sende al seninde şansın olsun al boş boş konuşmuşsunuz bi bitmedi bu konularEvet sen.
bak şimdi kardeşim ben al sat yapmıyorum ama sanırım birşeyleri yanlış anlıyorsun böyle indirimlerde eşyaları düşürmek vs sadece şans işi şans işi olmayanlar da var mesela abdullah abinin sistemleri vs eyv ama sen gidip te şimdi adam gitmiş belkide o indirimi beklemiş belkide adam sürekli bu işleri araştırıyor adam parasını burdan kazanıyor bilemezsin bu ahlaksızlık değildir para kazanmaktır kısaca ki çok kötü olmadığını düşünüyorum mesela geçen glorious model ı indirimdeydi en ucuzu internette 700 800 tl 450 ye alanlar şu anda 0 şekilde 500 e 550 ye satıyor sen yine kaardasın aslında bu yönünden de bakmak gerek ahlaksızlık yapan kişiler ise bir tane malı mesela 10 tane satılıyorsa gidip 8 9 tane alıyorsan bence bir sıkıntın vardır ama mesela git 1 tane kendine al 1 tanede alıp satarsın ne güzel mis ki böyle kampanyalarda zaten 8 9 tane alma şansın bile olmuyor adamlar şurda 100tl 200tl kaar ediyor max zatenArkadaş o kadar dedim ki mesajı yazarken al sat yapanlar yazmayın. Bakın işinize, demin bir arkadaşın dediği gibi minareyi çalıp kılıfını hazır ediyorsunuz. Yaptığınız suç değil evet ama ahlâkî normlarınız çok eksik. Saçma sapan al satı savunanların uğraşmadan engelleyecem ki bundan sonra sizin gibi gereksizlerle buradan muhatap olmayalım. Al satçılar yazmasın okumak zorunda değilsiniz. Kendinizi burada haklı çıkarmak zorunda değilsiniz. Çünkü HAKSIZSINIZ...