cidden bu konuda çok boş konuşuyorlarNe alaka hocam, sen gaming gecesinden satın alabilmiş olsan, 2 sene kullanıp sonra sarı sitede satmaya kalksan piyasanin altında çok uyguna vermeyeceksen, al-sat yapanlara böyle şeyler demen yanlış.
ki çoğunluk böyle yapıyor, valla bazı insanlar çok garip ya sırf alamdı diye milletin işine bok atıyor. Ha çok abartan al satçılarda var onlara tepki göstermek mantıklı olabilir ama aldığı fiyatın üstüne çok koymayan adamlara laf yapmayın bariNe alaka hocam, sen gaming gecesinden satın alabilmiş olsan, 2 sene kullanıp sonra sarı sitede satmaya kalksan piyasanin altında çok uyguna vermeyeceksen, al-sat yapanlara böyle şeyler demen yanlış.
hayır mesele ne biliyor musun ? bu özel indirimli hazır sistemler youtuberler tarafından tanıtılırken altına yazılan yorumları gördükçe içim daralıyor. Çocukların gençlerin gayet masum hayalleri var güzel bir sistem sahibi olmak istiyorlar haklarıdır sonuna kadar ama böyle 2 kuruş kazanayım davasına ürünün stoklarını eritip sonra satamadığı için iade etmek isteyen insanlara da bu çocukların gençlerin hakkına giriyor. Şimdi olayı ballandırıp ekonomi kötü ondan alamıyorlar zaten gibi muhabbetlere girecekler ama böyle tipler yüzünden zaten kimse istediği ürünü olması gereken fiyattan alamıyor. Valla kusura bakmayın ama bu işi meslek haline getirmeye çalışan tipler o deprem bölgesinde fırsatçılık yapıp 200 tl ye çorba satmaya çalışan tiplerden farksız. Tekrar ediyorum böyle tiplerden ürün almaya çalışmayın almayın aldırmayın .Boşuna yorma kendini bu arkadaşlardan kendisini iyilik meleği olarak bile görenler var, ''üstüne cüzzi bir miktar koyup indirimde alamayan arkadaşların almalarını sağlıyorlarmış'' diğer bir konu da ''SANANE KARDEŞİM YASAL, SERBEST PİYASA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR SATAR'' ne diyor şair İLLA EDEP İLLA EDEP, yasaya bakarsanız genelevlerde yasal![]()
2.3 tane konu aştıysan senin de banlanman lazım spamdanBirader al sat yalayanlar yazmasın diye insan gibi söyledik. Ya okuman yok, yada aklın kıt... Engelliyorum bak by by
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başkan hiç sanmıyorum. İlanı bende görmüştüm 21 bindi. Bence sadece al sat için almış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen geçende sazan gibi zıpladın konuya birader kısaca SANANE!!! ENGELLİYORUM BAK İŞİNE... Gereksiz bir insansın.
boş yapmıssın ister alır ister almaz ister satar ister satmaz bundan size ne arkadaslar adamın paraya ihtiyacı vardır bu sekılde para kazanıyordur kendıne ek gelır olusturmustur. alamadıysanız alanlara laf yapmayı bırakın artıkSelam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...
Sen şimdi geneleve niye laf attın ki.Boşuna yorma kendini bu arkadaşlardan kendisini iyilik meleği olarak bile görenler var, ''üstüne cüzzi bir miktar koyup indirimde alamayan arkadaşların almalarını sağlıyorlarmış'' diğer bir konu da ''SANANE KARDEŞİM YASAL, SERBEST PİYASA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR SATAR'' ne diyor şair İLLA EDEP İLLA EDEP, yasaya bakarsanız genelevlerde yasal![]()
Genellikle insanlar istediği şeyi indirimde alamayıp veya hızlı olamadığı için kin besleyip böyle şeyler söyleyebiliyor maalesef.Fırsatçılık olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Engelle umrumda bile değilsinGereksiz birisin senide engelliyorum al satçısın belli.
Cevap bulamamışsın bu forumda birkez perma yedim bir daha yemek istemiyorumGereksiz birisin senide engelliyorum al satçısın belli.
paraya ihtiyaç olunca al sat yapmak zorundayızSelam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...