Neler Yeni

Al-Sat İşine Girmeyi Düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salih S
Merhabalar internettede bir kaç kişinin al-sat işi yaptığını görüyorum. Önceden ufaktan al-sat olmasada 2.el işine girdim denemişliğim var.
Şuanlık bütçem 3000-4000 civarı, Kocaeli içerisinde bu fiyatlara alıp çok olmasada biraz üstüne neleri alıp satabilirim sizce. Birazda çok çabuk olmasada aylarca elimde durmasını istemiyorum yani elimden hızlıca çıkarabileceğim bir ürün olsun istiyorum önerilere açığım.

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
Alakasız olabilir ama Oyun hesap alım-satım sitelerinden günlük 500 600 kazabilirsin eğer günde 2 3 saatini ayırabilirsen

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Yunus Şahin
PC parçaları için diyorsan o dönem bitti. Alıcı yok artık. Fiyatı iyi koymama rağmen 2 aydır güç kaynağını satamadım. Birisi artık 500 TL indirdi kabul etmek zorunda kaldım. Yoksa satılmıyor. Önermem şahsen. Gruplara gir bak. Herkes aynı durumda.

elemin

80+ Bronze
temudan alıp satabilirsiniz TR'de bulunmayan ürünleri veya çok pahalı olan ürünleri belki o şekilde olur ama uzun bir süreç olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC parçaları için diyorsan o dönem bitti. Alıcı yok artık. Fiyatı iyi koymama rağmen 2 aydır güç kaynağını satamadım. Birisi artık 500 TL indirdi kabul etmek zorunda kaldım. Yoksa satılmıyor. Önermem şahsen. Gruplara gir bak. Herkes aynı durumda.
Herhangi bir ürün ve kategori olarak düşünüyorum ama bunu söylediğin iyi oldu PC parçalarına kolay kolay girmem o zaman, sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakasız olabilir ama Oyun hesap alım-satım sitelerinden günlük 500 600 kazabilirsin eğer günde 2 3 saatini ayırabilirsen
Anladım, sizce hangi oyun hesapları daha kolay satılır birde bunun için önerebileceğiniz site yada siteler varmı

temudan alıp satabilirsiniz TR'de bulunmayan ürünleri veya çok pahalı olan ürünleri belki o şekilde olur ama uzun bir süreç olur.
Şuanda AJAZZ'ın mouseu dediğinize uygun sanırım 2.el sitelerinde 1500tl civarlarında satılıyor, öneri için sağolun

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
Herhangi bir ürün ve kategori olarak düşünüyorum ama bunu söylediğin iyi oldu PC parçalarına kolay kolay girmem o zaman, sağolasın

Anladım, sizce hangi oyun hesapları daha kolay satılır birde bunun için önerebileceğiniz site yada siteler varmı
Benimde kullandığım bir site fakat site yasakmı bilmiyorum dikkate alarak okuyun itemsatış burada güncel oyun piyasası vaşorant hesapları pes hesapları ve özellikle brawl stars hesapları gündemde eğer hesapların değerlerini bilip uygundan alıp pağlıya satabilirsiniz ben eğlencesine yapıyorum ve hem kâr lı bir iş al sat yaparken gün içinde satılıyor ve en az 200 300tl kâr ediyorum fakat ben küçük fiyatlarla al sat yapıyorum ve toplu yapmıyorum buna rağmen günlük 400 500tl ve dediğim oyunlar olmasa bile hertürlü hesap elden çıkarırsınız

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
ismail sağlam
Ben sahibindenden toplu aula ve ajazz mouse alıp sattım 0tlye bana 1 beyaz aula f75 birde ajaz ak 159pro8k beyaz gelmiş oldu kanka

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
al sat yapacaksan çok uyguna alıp piyasanın biraz altına satman lazım. Herkes 1500 e satıyorsa neden senden alsınlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
al sat yapacaksan çok uyguna alıp piyasanın biraz altına satman lazım. Herkes 1500 e satıyorsa neden senden alsınlar.
Alırsam öyle yapacağım diğerlerinden biraz daha uyguna vereceğim

Top Bottom