Neler Yeni

AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

Komik bir konuymuş. Böyle düşünen süper zeka arkadaşlarıma sorum var.

Hani adam uyguna sistem bulup satınca fırsatçı oluyor ya canım arkadaşlarım siz fırsat sistemi bekleyip aldığınız fırsatçi olmuyonuz mu? Oluyorsunuz siz kampanyalı sistem alınca fırsatçı oluyorsunuz nedeen bir fırsattan yararlanıyorsunuz bu da ne demek siz fırsatçısını.

Ayrıca serbest piyasa herkes istediğini alır ve satar.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Adam gibi adamlardır. Satılık ürün ilk alanındır, gereksiz yere ağlamaya gerek yok. Sen neden almak istiyorsan o sistemi, o kişi de o sebepten almak istiyor. Sen kullanmak için alıyorsun, o da ticaret yapmak için. Senden başka alacak insanlar da var. Belki ben de çıkan bir sistemi alacağım ama son kalan sistemi sen aldığın için alamayacağım. Sen bunu bilsen sistem siparişini iptal edip benim almama izin verir misin? Açıkça söyleyeyim; hayır! Ben de vermem, buradaki kimse de vermez. Niye durduk yere cebimden fazladan para çıksın ki? Profesyonel davranmayı öğrenip ve ağlamayı bırakmalısın.

Farway

80+ Silver
Bim de al satçı, itopyada,incehesap ta dostum. Fırsat varsa kâr edene kızmakta anlamsızlaşıyor kusura bakılmasın. Herkes ihtiyaç sahibi herkes aile geçindiriyor ekmeğinin derdinde.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Boş yapmışşın. Herkes oturduğu yerden emek vermeden para kazanmaya alıştı. Gençlik bitik ilerisini hayel edemiyorum bu yaşta böyleler.
Zamanında para kazanmayı sadece ter dökerek yapan bir kişisin senden zeki ve mantıklı çalışan birini görünce sevinme yerine bu kadar neden kıskanıyor anlamıyorum. İlerisini hayal bile edemiyorsan bir büyük olarak bu senin eserindir,ihaleyi biz gençlere yıkmayı bırakın.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
İyi ki açmışsın konuyu senin gibi zeka yoksunlarına böyle yüklenmeleri mutlu etti beni

Adam gibi adamlardır. Satılık ürün ilk alanındır, gereksiz yere ağlamaya gerek yok. Sen neden almak istiyorsan o sistemi, o kişi de o sebepten almak istiyor. Sen kullanmak için alıyorsun, o da ticaret yapmak için. Senden başka alacak insanlar da var. Belki ben de çıkan bir sistemi alacağım ama son kalan sistemi sen aldığın için alamayacağım. Sen bunu bilsen sistem siparişini iptal edip benim almama izin verir misin? Açıkça söyleyeyim; hayır! Ben de vermem, buradaki kimse de vermez. Niye durduk yere cebimden fazladan para çıksın ki? Profesyonel davranmayı öğrenip ve ağlamayı bırakmalısın.
Ya hadi onu geçtim bir çok al-sat yapan kişi bu ürünleri üzerine ufak karlar koyarak satıyor neden alacak adamlar yine alabilsin diye. Bu +1K olur 2K olur.

Her kampanyalı sistem sonrası açılan konu değişmez. Serberst piyasa yetişen alır yetişemeyen avcun yalar. Yıllardır stokta olan sistemi alamayıp laf yapılıyorsa da vay onların haline.

Hay onu geçtim biri amerika ile bağlmış, bir diğeri oturarak para kazanma demiş. Aloo gençler Türkiyedeyiz ve ticaret gibi bir şey var. Ticaret yapan herkes oturarak para kazanıyor o zaman emek yok ortada. Sen gir dene bakayım ticareti oturarak mı para kazanılıyormuş.

O ticaret yapıyo emek vermiyo dediğiniz kişiler kendilerini kimlerin altında ezdirdiği bile belli değil. Daha tüyü çıkmamış kişilerin buraya gelip boş edebiyat yapması yersiz ve boş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
Müslümanlıktan bahsediyor profil resmi Swastika anlıyorum kardeşim :D İslam da ırkçılık var mı ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Müslümanlıktan bahsediyor profil resmi Swastika anlıyorum kardeşim :D İslam da ırkçılık var mı ?
Svastika Hinduizm ve Budizm dinlerinde kullanılan kutsal bir sembol. Nazi Almanyasıyla alakası yok. tabi tam bayrak değilse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
pc hocası 1000 tane stok vardı galiba hemende bitmeyip 2 gün falan durdu artık o süre zarfında alamıyorsa bi zahmet o pcyi alamasın. al satta da kolay gitmez şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alakası var boş konuyla. kimse kimseye alıp satamassın demiyor. fırsatçılık yaparak ekmek parası kazananında ne biliyim karakter meselesi biraz demekki senin de karakterin buna müsait. ihtiyacı olan insanlar alamayıp mağdur edilmiyor dersen gir bak ilanlara stokların belli bir çoğunluğu nerelerde . sonra forumlarda okuyoruz alamadım yetişlemedim. alamassın tabi adamlar fırsatçılık yaparak para kazanmanın derdine düşmüş
iki gün stoklarda kaldı o sürede de alamamışsa biri açık ve net maldır :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Adam parayı basmış ister satar ister kullanır isterse çöpe atar bu kimseyi ilgilendirmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
Boş yapmışşın. Herkes oturduğu yerden emek vermeden para kazanmaya alıştı. Gençlik bitik ilerisini hayel edemiyorum bu yaşta böyleler.
emek haftada 45 saat çalışıp aylık 250 dolar kazanmak mı ? Adam oturduğu yerden bunu kazanabiliyorsa tebrik etmek gerek kıskanmamak gerek. O 45 saat çalışanda kafasının çalışmadığına yansın

scan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
SELİM CAN AKSU
vah vah vah. burda herhangi bir ticaret dönmüyor . herkes istediğini yapabilir buna kimseninde bir şey dediği yok ama herkezin söylediği gibi ürünler zaten stok adedi belli olarak geliyor yani belli bir miktar piyasaya sürülüyor. neden gidip başka bir ürünü alıp satmak fırsatçılık değilse bu belli bir sayısı olan anlık fiyatı düşen ürünleri alıp insanlara 1k 2k üstüne zaten bu haldebile 2k ucuza geliyor kendi toplasa diye fırsatçılık yapan satıcılar söz konusu. Benim lafın onlara ihtiacı olan insanlar var sonra forumlarda alamadım kaçırdım stok bitti diye feryad figan. benmde anlamadığım ne kadar çok ihtiyaç sahibi var alıyor 1 ürün geldiği gibi jilet gibi paketinde 0 açıklamayı oku. boş yapmayın hadiii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,351
Üyeler
168,771
Son üye
züleyhaalt
Top Bottom