Al-Sat ??ne alakası var boş konuyla. kimse kimseye alıp satamassın demiyor. fırsatçılık yaparak ekmek parası kazananında ne biliyim karakter meselesi biraz demekki senin de karakterin buna müsait. ihtiyacı olan insanlar alamayıp mağdur edilmiyor dersen gir bak ilanlara stokların belli bir çoğunluğu nerelerde . sonra forumlarda okuyoruz alamadım yetişlemedim. alamassın tabi adamlar fırsatçılık yaparak para kazanmanın derdine düşmüş
Alırda satarda çok basit.Bu ticarettir.Tiracet zaten ucuza alıp piyasasında satmaktır.Adam indirime girmiş ürünü almış satıyor.Bunda ters bir şey yok.İhtiyacı olan alamıyor demişsin.Bu şans işidir.Yetişen alır yetişemeyen almaz.Burda al sat yapanın hiçbir suçu yok.Sahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Gelebilirim de düşmez kalkmaz bir Allahtır bu hayatta.Yazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tebrik ediyorum. İnşallah birgün 45 saat çalışıp 250 dolar kazanan insanlardan biri haline gelmezsin.