Neler Yeni

AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

Erda Yıldırım

80+ Gold
ne alakası var boş konuyla. kimse kimseye alıp satamassın demiyor. fırsatçılık yaparak ekmek parası kazananında ne biliyim karakter meselesi biraz demekki senin de karakterin buna müsait. ihtiyacı olan insanlar alamayıp mağdur edilmiyor dersen gir bak ilanlara stokların belli bir çoğunluğu nerelerde . sonra forumlarda okuyoruz alamadım yetişlemedim. alamassın tabi adamlar fırsatçılık yaparak para kazanmanın derdine düşmüş
Al-Sat ??

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Sahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Alırda satarda çok basit.Bu ticarettir.Tiracet zaten ucuza alıp piyasasında satmaktır.Adam indirime girmiş ürünü almış satıyor.Bunda ters bir şey yok.İhtiyacı olan alamıyor demişsin.Bu şans işidir.Yetişen alır yetişemeyen almaz.Burda al sat yapanın hiçbir suçu yok.

Maykıl

80+ Silver
search_grey600_24dp.png

ticaret
/.–./

ad
  1. 1.
    kazanç ereğiyle yürütülen her türlü alım satım etkinliği.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1