Dayı sen alarak fırsatçılık yapıyon ağlama burda. Sen alırsabn kampanya ürünü sen de fırsatçının tekisin ve sus şimdi ağlama alacaksan al kaçırmasaydın.vah vah vah. burda herhangi bir ticaret dönmüyor . herkes istediğini yapabilir buna kimseninde bir şey dediği yok ama herkezin söylediği gibi ürünler zaten stok adedi belli olarak geliyor yani belli bir miktar piyasaya sürülüyor. neden gidip başka bir ürünü alıp satmak fırsatçılık değilse bu belli bir sayısı olan anlık fiyatı düşen ürünleri alıp insanlara 1k 2k üstüne zaten bu haldebile 2k ucuza geliyor kendi toplasa diye fırsatçılık yapan satıcılar söz konusu. Benim lafın onlara ihtiacı olan insanlar var sonra forumlarda alamadım kaçırdım stok bitti diye feryad figan. benmde anlamadığım ne kadar çok ihtiyaç sahibi var alıyor 1 ürün geldiği gibi jilet gibi paketinde 0 açıklamayı oku. boş yapmayın hadiii
Ucuza alıp , pahalıya satmak kadar normal bir şey yok. Tüm esnaflar aynı şeyi yapıyor. Karakter ile ne alakası var?ne alakası var boş konuyla. kimse kimseye alıp satamassın demiyor. fırsatçılık yaparak ekmek parası kazananında ne biliyim karakter meselesi biraz demekki senin de karakterin buna müsait. ihtiyacı olan insanlar alamayıp mağdur edilmiyor dersen gir bak ilanlara stokların belli bir çoğunluğu nerelerde . sonra forumlarda okuyoruz alamadım yetişlemedim. alamassın tabi adamlar fırsatçılık yaparak para kazanmanın derdine düşmüş
Karşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. Komik
Mesaj otomatik birleştirildi:
TDK anlam:
fırsatçılık, -ğı
a. 1. Fırsatçı olma durumu. 2. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutum, oportünizm.
fırsatçılık İng. opportunism
Güç durumlarda, uzak ve üstün amaçları bir yana bırakarak yalnızca içinde bulunulan koşullara göre davranma niteliği.
Normalde zararsız olan bir bakterinin, bağışıklık sistemi yetersiz hastada enfeksiyona neden olması, oportünizm.
Bazıları, ülke laik dostum müslümanlıktan bahsetme diyecektir eminim ki. Ülkenin +%90 insanı müslüman olduğuna hemfikirizdir Siz batılılaşmaya devam edin. Geçmişini bilemeyen geleceğini belirleyemez. Bu konuyla ne ilgisi var diyecekler hiç demesin geçmişe girer Amerikadan ingiltereden fransadan soğuturum ömrü boyunca da gitmek istemez. Ben ampüle oy basmıyorum ama yinede gerçekleri gizlememek lazım. En masum devlette değiliz en kötü devlette değiliz. Bana alsaydın o zaman diyenlerde evin arkasında para ağacı veya arkamda güçlü birisi olduğunu düşünüyor galiba.
Lan sistem kaç gündür stokta gidip alsaydın ne oturduğun yerden millete salıyon al sat yasak değil isteyen istediğini alır daha yükseğe satar o mağdur olan insanlarda gidip alsaydılar kaç gün stokdaydı sistem şimdi bişey derdimde nys sonra ceza almayayımSahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Konu nasıl müslümanlığa geldiKarşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. Komik
TDK anlam:
fırsatçılık, -ğı
a. 1. Fırsatçı olma durumu. 2. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutum, oportünizm.
Güç durumlarda, uzak ve üstün amaçları bir yana bırakarak yalnızca içinde bulunulan koşullara göre davranma niteliği.
Normalde zararsız olan bir bakterinin, bağışıklık sistemi yetersiz hastada enfeksiyona neden olması, oportünizm.
Bazıları, ülke laik dostum müslümanlıktan bahsetme diyecektir eminim ki. Ülkenin +%90 insanı müslüman olduğuna hemfikirizdir Siz batılılaşmaya devam edin. Geçmişini bilemeyen geleceğini belirleyemez. Bu konuyla ne ilgisi var diyecekler hiç demesin geçmişe girer Amerikadan ingiltereden fransadan soğuturum ömrü boyunca da gitmek istemez. Ben ampüle oy basmıyorum ama yinede gerçekleri gizlememek lazım. En masum devlette değiliz en kötü devlette değiliz. Bana alsaydın o zaman diyenlerde evin arkasında para ağacı veya arkamda güçlü birisi olduğunu düşünüyor galiba.
Bu arkadaş böyle biraz konudan bağımsız takılıyorKonu nasıl müslümanlığa geldi
Olabilir o arkadaş için yapabileceğimiz pek bir şey yokkBu arkadaş böyle biraz konudan bağımsız takılıyor
İsterse 7k ya alıp 50k ya satar. Sanane ? Ağlama burada kaç gündür stokta almamışsınSahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Yazık.Zamanında para kazanmayı sadece ter dökerek yapan bir kişisin senden zeki ve mantıklı çalışan birini görünce sevinme yerine bu kadar neden kıskanıyor anlamıyorum. İlerisini hayal bile edemiyorsan bir büyük olarak bu senin eserindir,ihaleyi biz gençlere yıkmayı bırakın.
Tebrik ediyorum. İnşallah birgün 45 saat çalışıp 250 dolar kazanan insanlardan biri haline gelmezsin.emek haftada 45 saat çalışıp aylık 250 dolar kazanmak mı ? Adam oturduğu yerden bunu kazanabiliyorsa tebrik etmek gerek kıskanmamak gerek. O 45 saat çalışanda kafasının çalışmadığına yansın