Neler Yeni

AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Önüne gecilebilir bir şey degil. İskandinav ülkelerinde yasamiyoruz burasi kurtlar sofrası

vah vah vah. burda herhangi bir ticaret dönmüyor . herkes istediğini yapabilir buna kimseninde bir şey dediği yok ama herkezin söylediği gibi ürünler zaten stok adedi belli olarak geliyor yani belli bir miktar piyasaya sürülüyor. neden gidip başka bir ürünü alıp satmak fırsatçılık değilse bu belli bir sayısı olan anlık fiyatı düşen ürünleri alıp insanlara 1k 2k üstüne zaten bu haldebile 2k ucuza geliyor kendi toplasa diye fırsatçılık yapan satıcılar söz konusu. Benim lafın onlara ihtiacı olan insanlar var sonra forumlarda alamadım kaçırdım stok bitti diye feryad figan. benmde anlamadığım ne kadar çok ihtiyaç sahibi var alıyor 1 ürün geldiği gibi jilet gibi paketinde 0 açıklamayı oku. boş yapmayın hadiii
Dayı sen alarak fırsatçılık yapıyon ağlama burda. Sen alırsabn kampanya ürünü sen de fırsatçının tekisin ve sus şimdi ağlama alacaksan al kaçırmasaydın.

Ticarette de toptan çok uyguna alıyorlar alış fiyatına mı satsınlar. Sen de al sen de sat milletin işi ne laf atma. Alamayınca da millete laf atma.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
ne alakası var boş konuyla. kimse kimseye alıp satamassın demiyor. fırsatçılık yaparak ekmek parası kazananında ne biliyim karakter meselesi biraz demekki senin de karakterin buna müsait. ihtiyacı olan insanlar alamayıp mağdur edilmiyor dersen gir bak ilanlara stokların belli bir çoğunluğu nerelerde . sonra forumlarda okuyoruz alamadım yetişlemedim. alamassın tabi adamlar fırsatçılık yaparak para kazanmanın derdine düşmüş
Ucuza alıp , pahalıya satmak kadar normal bir şey yok. Tüm esnaflar aynı şeyi yapıyor. Karakter ile ne alakası var?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tamam fırsatçılara kızdın da kızsanda alan almaya devam edecek ne dersen de.

Coolpanda

80+ Silver
Ekmek aslanın ağzında özellikle yaşadığımız yerde, diğer insanlar senin gözünün yaşına niye baksın? Uygun fiyata PC istiyorsan diğerleriyle rekabet edeceksin. "Fırsatçı" dediğin insanlar uğraşıyor dün mesela sınavım varken 2 saat boyunca 1₺'lik kulaklığı almaya uğraştım. Sende kovala, indirimi kap sonra ne yapıyorsan yap. Ha PC alamıyor olmanın sebebini merak ediyorsan da dolar niye bu halde diye sor, niye giriş seviye sistemler için 30B kişi sıraya giriyor diye sor bunun sorumlularına git çemkir.

The Batman

80+ Silver
Bunda bir sorun yok sadece piyasadaki fiyatları bilerek artırmak için karaborsa yapmadığı sürece benc sorun yok

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Karşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. Komik
Mesaj otomatik birleştirildi:

TDK anlam:
fırsatçılık, -ğı
a. 1. Fırsatçı olma durumu. 2. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutum, oportünizm.

fırsatçılık İng. opportunism
Güç durumlarda, uzak ve üstün amaçları bir yana bırakarak yalnızca içinde bulunulan koşullara göre davranma niteliği.

Normalde zararsız olan bir bakterinin, bağışıklık sistemi yetersiz hastada enfeksiyona neden olması, oportünizm.

Bazıları, ülke laik dostum müslümanlıktan bahsetme diyecektir eminim ki. Ülkenin +%90 insanı müslüman olduğuna hemfikirizdir :) Siz batılılaşmaya devam edin. Geçmişini bilemeyen geleceğini belirleyemez. Bu konuyla ne ilgisi var diyecekler hiç demesin geçmişe girer Amerikadan ingiltereden fransadan soğuturum ömrü boyunca da gitmek istemez. Ben ampüle oy basmıyorum ama yinede gerçekleri gizlememek lazım. En masum devlette değiliz en kötü devlette değiliz. Bana alsaydın o zaman diyenlerde evin arkasında para ağacı veya arkamda güçlü birisi olduğunu düşünüyor galiba.
🐑

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Sahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Lan sistem kaç gündür stokta gidip alsaydın ne oturduğun yerden millete salıyon al sat yasak değil isteyen istediğini alır daha yükseğe satar o mağdur olan insanlarda gidip alsaydılar kaç gün stokdaydı sistem şimdi bişey derdimde nys sonra ceza almayayım

Karşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. Komik

TDK anlam:
fırsatçılık, -ğı
a. 1. Fırsatçı olma durumu. 2. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutum, oportünizm.

Güç durumlarda, uzak ve üstün amaçları bir yana bırakarak yalnızca içinde bulunulan koşullara göre davranma niteliği.

Normalde zararsız olan bir bakterinin, bağışıklık sistemi yetersiz hastada enfeksiyona neden olması, oportünizm.

Bazıları, ülke laik dostum müslümanlıktan bahsetme diyecektir eminim ki. Ülkenin +%90 insanı müslüman olduğuna hemfikirizdir :) Siz batılılaşmaya devam edin. Geçmişini bilemeyen geleceğini belirleyemez. Bu konuyla ne ilgisi var diyecekler hiç demesin geçmişe girer Amerikadan ingiltereden fransadan soğuturum ömrü boyunca da gitmek istemez. Ben ampüle oy basmıyorum ama yinede gerçekleri gizlememek lazım. En masum devlette değiliz en kötü devlette değiliz. Bana alsaydın o zaman diyenlerde evin arkasında para ağacı veya arkamda güçlü birisi olduğunu düşünüyor galiba.
Konu nasıl müslümanlığa geldi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,511
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Sahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
İsterse 7k ya alıp 50k ya satar. Sanane ? Ağlama burada kaç gündür stokta almamışsın

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Zamanında para kazanmayı sadece ter dökerek yapan bir kişisin senden zeki ve mantıklı çalışan birini görünce sevinme yerine bu kadar neden kıskanıyor anlamıyorum. İlerisini hayal bile edemiyorsan bir büyük olarak bu senin eserindir,ihaleyi biz gençlere yıkmayı bırakın.
Yazık.

emek haftada 45 saat çalışıp aylık 250 dolar kazanmak mı ? Adam oturduğu yerden bunu kazanabiliyorsa tebrik etmek gerek kıskanmamak gerek. O 45 saat çalışanda kafasının çalışmadığına yansın
Tebrik ediyorum. İnşallah birgün 45 saat çalışıp 250 dolar kazanan insanlardan biri haline gelmezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,706
Üyeler
165,873
Son üye
qNebula
Top Bottom