Neler Yeni

Alacağım Masaüstü PC Nasıl

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Evet şimdi baktım onu ve vram ı gözden kaçırmışım ama işlemcisini 2 kasadan birinide alsam ryzen 7 ye yükselteceğim senin attığını ryzen 7 ye yükseltince fiyatı 41 bini buluyor benim attığğım ryzen 7 + monitör ile 34 bin oluyor diğerlerini sonra yükseltirim diyorum ama vram olarak geride kalıyor çok kararsız kaldım 😁
ryzen 7 lik bir şey yok ki hocam mesela r7 nin bazı serileri r5 in bazı serilerden kötü inteldeki nesil olayı gibi düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aralarında pek fark yok gibi

Evet haklısın ama İleriki zamanlarda amd Ryzen 5 eski kalmazmı? 3 5 yıl gibi bir sürede
sanmam hocam hala r5 3600 kullanan insanlar var sizi uzun bir süre götürür bu sistem ayrıca am5 platformunu kullandığı için de daha yeni işlemciler çıkacaktır

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
Do
ryzen 7 lik bir şey yok ki hocam mesela r7 nin bazı serileri r5 in bazı serilerden kötü inteldeki nesil olayı gibi düşünün

sanmam hocam hala r5 3600 kullanan insanlar var sizi uzun bir süre götürür bu sistem ayrıca am5 platformunu kullandığı için de daha yeni işlemciler çıkacaktır
Doğrudur hocam ben amdden ziyade bugüne kadar intel kullandığım için fazla hakim değildim ama sizin söylediklerinizle amd hakkınsa bilgilendim

Top Bottom