uyar kasa geniş
bu fiyata o sistem alınmaz ama
sırf tüm parçalar asus diye tokatlanmanın manası yok
Kimisi icin pahalı olabilir vatanda gecen cıkan sistemi önerebilir lakin asus kalitesi icin biraz daha fazla vermek benim icin sorun degiluyar kasa geniş
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata o sistem alınmaz ama
Asus kalitesi mi xd fhilkmilfmimjkldgjKimisi icin pahalı olabilir vatanda gecen cıkan sistemi önerebilir lakin asus kalitesi icin biraz daha fazla vermek benim icin sorun degil
tamam sen 10k dah fazla fiyat ver enayi gibi bu yorumun üstüne yorum yapamamKimisi icin pahalı olabilir vatanda gecen cıkan sistemi önerebilir lakin asus kalitesi icin biraz daha fazla vermek benim icin sorun degil
O sistemi kendi ihtiyacıma göre özellestirince 42.5k oluyor 5.5k fiyat farkı asus marka ekran kartı kasa ve psu icin ideal 750w 80+gold sertifika psu ilerde diger parcaları tek tek satıp kasa psuyu satmadan 5000 serisine gecebilirimAsus kalitesi mi xd fhilkmilfmimjkldgj
tamam sen 10k dah fazla fiyat ver enayi gibi bu yorumun üstüne yorum yapamam
kasanın özelleştirilmemiş hali bu para ama sen bilirsin para israfı umarım ASUS Servisin eline düşersin de yazılımın saçmalığını da dibine kadar yaşarsın da görürüm seni Asus fanboyluğu yapıyormusun yapmıyormusun para senini gram umrumda değil ben olsam almam ağır enayilik bu sistemi almak bu APPLE ALAN MARKA bağımlılarından farkın kalmıyorO sistemi kendi ihtiyacıma göre özellestirince 42.5k oluyor 5.5k fiyat farkı asus marka ekran kartı kasa ve psu icin ideal 750w 80+gold sertifika psu ilerde diger parcaları tek tek satıp kasa psuyu satmadan 5000 serisine gecebiliri
https://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html bahsettigim sistem buydu ama stogu bitmis kendime göre özellestirince 42.5k ve bu kaba dilinize dikkat etmenizi rica ediyorum gerek asus gerek msi gerek zotac marka ekran kartı kullanan arkadaslarım oldu sadece asus kullanan arkadasım asustan devam ettikasanın özelleştirilmemiş hali bu para ama sen bilirsin para israfı umarım ASUS Servisin eline düşersin de yazılımın saçmalığını da dibine kadar yaşarsın da görürüm seni Asus fanboyluğu yapıyormusun yapmıyormusun para senini gram umrumda değil ben olsam almam ağır enayilik bu sistemi almak bu APPLE ALAN MARKA bağımlılarından farkın kalmıyor
@Bünyamina @Yvşlagaçtanealıyon hacı şu arkadaşa söyleyin de göz göre göre kazıklanmasın anlatamıyorum ben
kasanın özelleştirilmemiş hali bu para ama sen bilirsin para israfı umarım ASUS Servisin eline düşersin de yazılımın saçmalığını da dibine kadar yaşarsın da görürüm seni Asus fanboyluğu yapıyormusun yapmıyormusun para senini gram umrumda değil ben olsam almam ağır enayilik bu sistemi almak bu APPLE ALAN MARKA bağımlılarından farkın kalmıyor
@Bünyamina @Yvşlagaçtanealıyon hacı şu arkadaşa söyleyin de göz göre göre kazıklanmasın anlatamıyorum ben
kasanın özelleştirilmemiş hali bu para ama sen bilirsin para israfı umarım ASUS Servisin eline düşersin de yazılımın saçmalığını da dibine kadar yaşarsın da görürüm seni Asus fanboyluğu yapıyormusun yapmıyormusun para senini gram umrumda değil ben olsam almam ağır enayilik bu sistemi almak bu APPLE ALAN MARKA bağımlılarından farkın kalmıyor
Reis sisteme bakmadım direk kasaya bakmıştım da şimdi sisteme bakınca kör oldum tavsiye etmem o sistemi gereksiz pahalıhttps://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html bahsettigim sistem buydu ama stogu bitmis kendime göre özellestirince 42.5k ve bu kaba dilinize dikkat etmenizi rica ediyorum gerek asus gerek msi gerek zotac marka ekran kartı kullanan arkadaslarım oldu sadece asus kullanan arkadasım asustan devam etti
yok sığması değil sırf asus diye kazık yiyecek uyumlu zatenAlıntıyı görüntüle
Kasa 165MM destekliyor soğutucu 155MM.
Rahatlıkla sığacaktır
Reis sisteme bakmadım direk kasaya bakmıştım da şimdi sisteme bakınca kör oldum tavsiye etmem o sistemi gereksiz pahalı
yok sığması değil sırf asus diye kazık yiyecek uyumlu zaten
Vatanda 39K ya çıkmıştı DDR5 4070SÖyle bir kazıklık var peki bu fiyata daha iyi bir sistem varsa benimle paylasabilirmisiniz?
Mağazaya özel olan dediğiniz ise o sistemi kendime göre özellestirme yaptıgımda anakart ram ssd ve kasa 42.5k oluyordu ve arkadasım zotac ekran kartı kullanmış olup baya sıkıntı yasamıştı suan asusla baya mutluVatanda 39K ya çıkmıştı DDR5 4070S
Mağazaya özel olan dediğiniz ise o sistemi kendime göre özellestirme yaptıgımda anakart ram ssd ve kasa 42.5k oluyordu ve arkadasım zotac ekran kartı kullanmış olup baya sıkıntı yasamıştı suan asusla baya mutlu
Biz sana sabaha kadar anlatsak sen ASUS diye tutturacaksın gibi bir vibe aldım.yok sığması değil sırf asus diye kazık yiyecek uyumlu zaten