Neler Yeni

Çözüldü✓ Alacagım sistemdeki kasaya bu sogutucu sığar mı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyar kasa geniş
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyata o sistem alınmaz ama
Kimisi icin pahalı olabilir vatanda gecen cıkan sistemi önerebilir lakin asus kalitesi icin biraz daha fazla vermek benim icin sorun degil

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
Kimisi icin pahalı olabilir vatanda gecen cıkan sistemi önerebilir lakin asus kalitesi icin biraz daha fazla vermek benim icin sorun degil
Asus kalitesi mi xd fhilkmilfmimjkldgj

tamam sen 10k dah fazla fiyat ver enayi gibi bu yorumun üstüne yorum yapamam

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Asus kalitesi mi xd fhilkmilfmimjkldgj

tamam sen 10k dah fazla fiyat ver enayi gibi bu yorumun üstüne yorum yapamam
O sistemi kendi ihtiyacıma göre özellestirince 42.5k oluyor 5.5k fiyat farkı asus marka ekran kartı kasa ve psu icin ideal 750w 80+gold sertifika psu ilerde diger parcaları tek tek satıp kasa psuyu satmadan 5000 serisine gecebilirim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
O sistemi kendi ihtiyacıma göre özellestirince 42.5k oluyor 5.5k fiyat farkı asus marka ekran kartı kasa ve psu icin ideal 750w 80+gold sertifika psu ilerde diger parcaları tek tek satıp kasa psuyu satmadan 5000 serisine gecebiliri
kasanın özelleştirilmemiş hali bu para ama sen bilirsin para israfı umarım ASUS Servisin eline düşersin de yazılımın saçmalığını da dibine kadar yaşarsın da görürüm seni Asus fanboyluğu yapıyormusun yapmıyormusun para senini gram umrumda değil ben olsam almam ağır enayilik bu sistemi almak bu APPLE ALAN MARKA bağımlılarından farkın kalmıyor

@Bünyamina @Yvşlagaçtanealıyon hacı şu arkadaşa söyleyin de göz göre göre kazıklanmasın anlatamıyorum ben

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
kasanın özelleştirilmemiş hali bu para ama sen bilirsin para israfı umarım ASUS Servisin eline düşersin de yazılımın saçmalığını da dibine kadar yaşarsın da görürüm seni Asus fanboyluğu yapıyormusun yapmıyormusun para senini gram umrumda değil ben olsam almam ağır enayilik bu sistemi almak bu APPLE ALAN MARKA bağımlılarından farkın kalmıyor

@Bünyamina @Yvşlagaçtanealıyon hacı şu arkadaşa söyleyin de göz göre göre kazıklanmasın anlatamıyorum ben
https://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html bahsettigim sistem buydu ama stogu bitmis kendime göre özellestirince 42.5k ve bu kaba dilinize dikkat etmenizi rica ediyorum gerek asus gerek msi gerek zotac marka ekran kartı kullanan arkadaslarım oldu sadece asus kullanan arkadasım asustan devam etti

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.

as.PNG

Kasa 165MM destekliyor soğutucu 155MM.
Rahatlıkla sığacaktır

https://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html bahsettigim sistem buydu ama stogu bitmis kendime göre özellestirince 42.5k ve bu kaba dilinize dikkat etmenizi rica ediyorum gerek asus gerek msi gerek zotac marka ekran kartı kullanan arkadaslarım oldu sadece asus kullanan arkadasım asustan devam etti
Reis sisteme bakmadım direk kasaya bakmıştım da şimdi sisteme bakınca kör oldum tavsiye etmem o sistemi gereksiz pahalı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Öyle bir kazıklık var peki bu fiyata daha iyi bir sistem varsa benimle paylasabilirmisiniz?

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Vatanda 39K ya çıkmıştı DDR5 4070S
Mağazaya özel olan dediğiniz ise o sistemi kendime göre özellestirme yaptıgımda anakart ram ssd ve kasa 42.5k oluyordu ve arkadasım zotac ekran kartı kullanmış olup baya sıkıntı yasamıştı suan asusla baya mutlu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Mağazaya özel olan dediğiniz ise o sistemi kendime göre özellestirme yaptıgımda anakart ram ssd ve kasa 42.5k oluyordu ve arkadasım zotac ekran kartı kullanmış olup baya sıkıntı yasamıştı suan asusla baya mutlu
yok sığması değil sırf asus diye kazık yiyecek uyumlu zaten
Biz sana sabaha kadar anlatsak sen ASUS diye tutturacaksın gibi bir vibe aldım.
Sende al kral ASUS hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,987
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom