Neler Yeni

alacağım sisteme hangi soğutucuyu ekleyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
O zaman senin için en iyisi şu sistemi görselde attığım gibi özelleştirmen. Eğer anakart markası hoşuna gitmezse msi lardan falan seçebilirsin. İstersen kasadan biraz kısıp soğutucu ekleyebiliriz. R5 5600 soğutucusu olduğun ile bağlı olarak yaz ayları biraz fazla ısınabilir. En kötü 2 3 ay sonra ucuz yollu bir kule tipi soğutucu alır işi çözersin.
fiyat olarak aynı nerede ise, benim attığım sistem kağıt üzerinde çok daha iyi değil mi bilmediğim için soruyorum farkı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşta 46-50...ortalama 48
Yükte değişiyor oyununa göre 52-55-65-68
Şuan 1 saattir dying light 2 oynuyorum 60 derece
Ben biraz fanları sessizlik için dusukte kullanıyorum.Fan açsam 1 2 derece daha düşer
Alıntıyı görüntüle
performansından memnun musun hem oyun hem oyun dışı. Render yapıyorum oradaki performansı da önemli benim için

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ege
fiyat olarak aynı nerede ise, benim attığım sistem kağıt üzerinde çok daha iyi değil mi bilmediğim için soruyorum farkı nedir?

performansından memnun musun hem oyun hem oyun dışı. Render yapıyorum oradaki performansı da önemli benim için
Demek istediğimi anlamadınız. Örneklendireyim
R5 5600+4060=100fps
R5 7500F+4060=101fps
R5 5600+4060ti=120fps
Düşük ekran kartlarında işlemci yükselsede fps çok farkettirmiyor. Video attım zaten. Bu yüzden ekran kartını yüksek tutun işlemci r5 5600 kalsın.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Taksim Delisi Cenk

Valla hocam render işine bişey diyemem.
12400F ve MSI k240 ekranlı sıvı soğutma vardı memnundum
taki 7500f ile MSI sıvı sogutmayi kullanana kadar.
80 i görüyordu sıvı ile.fan ve radyatör sesidr cabası.biri önerdi kule tipine geçtim.İyiki geçmişim sıvı soğutmadan çok daha sessiz ve serin.Bir kaç kişide daha denk geldim aynı olaya sıvı soğutmada yüksek derece çalışıyor diye biride arkadaşım 7700 kullanıyordu sanırım. 360 lik çin malı sıvı ile sogumuyor diyor.kule tipine geçti oda şimdi m itx kasada

Top Bottom