MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Sizin kasanız mı bu hee hangi bir sorun oluşmuyorsa olabilir ya anakart soğutucu bloklarına falan değmiyor değil mi?Sığar ama böyle? Çok sıkışık
Çok teşekkürler bu arada ChatGPT YouTube bayadır görsel arıyordum siz attınız nasıl duracağına dairSığar ama böyle? Çok sıkışık
Yoo benim değil ben yabancı forumlarda buldumSizin kasanız mı bu hee hangi bir sorun oluşmuyorsa olabilir ya anakart soğutucu bloklarına falan değmiyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkürler bu arada ChatGPT YouTube bayadır görsel arıyordum siz attınız nasıl duracağına dair
Evet biliyorum ama ilerleyen zamanlarda bütçe topladıkça işlemcimi yükselticem ve soğuk olması konusunda takıntılıyımYoo benim değil ben yabancı forumlarda buldum
Kasa ve uyumu bu şekilde bence güzel durmuyor frezer 3 pro kalın blogu olan bir soğutucu
Sen önce o anakarti 8k niye verdin onu yazEvet biliyorum ama ilerleyen zamanlarda bütçe topladıkça işlemcimi yükselticem ve soğuk olması konusunda takıntılıyım
Hayır b650 bir anakarta 8k niye verdin çok pahalı 2 eldenYazdım![]()
Normal değil Kasım'da x870 bile bulursun 8 9k fiyatalara belkide en kötü ihtimalle 850Sarı site de piyasası en düşükte o civarda gördüm normal gibi geldi
Oha reis ne yaptın ya o kadar fark ediyorsa yakayım kaporayı 1.000 tl kapora vermiştim değer mi senceYeni görsel buldum bak sana
Normal değil Kasım'da x870 bile bulursun 8 9k fiyatalara belkide en kötü ihtimalle 850
Vazgeçtim maddi sorunlar nedeniyle suan işi askıya aldık pc toplayamam geri at de verirOha reis ne yaptın ya o kadar fark ediyorsa yakayım kaporayı 1.000 tl kapora vermiştim değer mi sence
Bu kasa farklı değil mi yaYeni görsel buldum bak sana
Normal değil Kasım'da x870 bile bulursun 8 9k fiyatalara belkide en kötü ihtimalle 850
Denerim artık şansımıVazgeçtim maddi sorunlar nedeniyle suan işi askıya aldık pc toplayamam geri at de verir