Alacagim urune ne kadar vergi cikar

Reaksiyon skoru
6
X3440 150 tl

8gb ram 250 tl
Saticilar farkli 1. Sorum bu ikisini ayni anda siparis verecegim ikisi ayni anda mi gumrukten gecer ayri ayrimi bide ne kadar vergi cikar bunlara

Nereden aliyorsun? Satici kim? Satici Amazon ise vergiyi zaten belirtir odeme ekraninda. Amazon Almanya'dan 1300 liralik bir klavye aldim, 200 lirasi vergiydi mesela. Gumrukten sorunsuz geciyor Amazon sayesinde. Vergiyi de iade ettiler 1 ay kadar sonra (iade neye gore yapiliyor onu bilmiyorum)

Nereden aliyorsun? Satici kim? Satici Amazon ise vergiyi zaten belirtir odeme ekraninda. Amazon Almanya'dan 1300 liralik bir klavye aldim, 200 lirasi vergiydi mesela. Gumrukten sorunsuz geciyor Amazon sayesinde. Vergiyi de iade ettiler 1 ay kadar sonra (iade neye gore yapiliyor onu bilmiyorum)
Aliexpreste

X3440 150 TL

8gb ram 250 TL
Saticilar farkli 1. Sorum bu ikisini ayni anda siparis verecegim ikisi ayni anda mi gumrukten gecer ayri ayrimi bide ne kadar vergi cikar bunlara
ram 20 ile 15 arası vergi çıkar sepete eklediğin zaman vergi çıkıyor vergisiyle birlikte ödüyorsun

X3440 150 TL

8gb ram 250 TL
Ürün ücretini satıcı le konuş kargoya verirken 10-40 tl gibi bi rakamda gibi göstersin faturayı öyle hazırlasın göndersin eğer yaparım derse al yoksa ne çıkacağı belli olmaz.

X3440 150 TL

8gb ram 250 TL
Ben de işlemci aldım Aliexpress üzerinden ve 150 TL'lik ürüne 17 TL vergi geldi aşırı derecede şaşırdım muhtemelen satıcı ürün fiyatını düşük olarak gösterdi sizde aynı taktiği kullanabilirsiniz ürünün üstüne misal 20 dolar yerine 10 dolar yazsın ona göre vergi kesiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,304
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri