firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,855
4000 serisi kartınız varsa bende key var yarı fiyatına veririm 

Etkinleşmiyor ya maalesef 4070li kasayı verdik keyi kaldı7600 var hocam
Kesinlikle alınır fakat ağır ve çok kaliteli bir hikaye tabanlı oyun eğer gerçekten oynayacaksan ve keyifini çıkaracaksan al pişman olmazsın son senelerde oynadığım en güzel oyun bence.Epic games de şuan alan wake 2 488TL, sizce alınır mı yerine alınabilecek oyun var mı?
Hiç dediğinle alakası yok.zombili oyunu bilimsellikle birleştirmişlerdi alan wake 1 de.bu da devamıdır tahmini.the walking dead tarzı oyun.sürekli yürüyen ölülerle uğraşmak canını sıkmassa oynamanda sakınca yok bana göre.
nası alakası yok bende olan alan wake amerikan nightware.epic ücretsiz vermişti.yürüyen ölülerle savaş var.Hiç dediğinle alakası yok.
Bak kendi ağzınla söylüyorsun sen Alan Wake Amerikan Nigtwareden bahsediyorsun. Alan Wake 2 çok farklı ve derin.nası alakası yok bende olan alan wake amerikan nightware.epic ücretsiz vermişti.yürüyen ölülerle savaş var.
Şu jump scare konusunu çok abartmışlar mı? Enis Kirazoğlu oyun boyunca 15 defa denk gelmiş.Kesinlikle alınır fakat ağır ve çok kaliteli bir hikaye tabanlı oyun eğer gerçekten oynayacaksan ve keyifini çıkaracaksan al pişman olmazsın son senelerde oynadığım en güzel oyun bence.
çok abartı değil bence çok güzel olmuş ben pek jumpscare sevmesem de rahatsız etmedi beni bence güzel bir gerilim katmış ayrıca kaç saatlik bir oyunda 15 defa gayet okey benceŞu jump scare konusunu çok abartmışlar mı? Enis Kirazoğlu oyun boyunca 15 defa denk gelmiş.