yanlış anlama ama hiçbir fikrin olmadığı oyunları neden almak veya karşılastırmak istiyorsunNasıl bir oyun tam olarak ikisiylede ilgili hiçbir fikrim yok
git video izle o zaman gameplay doluFikrim olsun diye
Bu soruların sadece bana tuhaf gelmediğini öğrenmek güzel oldu. Yalnız değilmişim.git video izle o zaman gameplay dolu
Oynanış süresini sorsun fiyatına değer mi desin iki oyun hakkında hiç bir fikri yok hangisi alınır diyorBu soruların sadece bana tuhaf gelmediğini öğrenmek güzel oldu. Yalnız değilmişim.
Bir oyun almadan önce oyunun ne olduğunu mağaza sayfasından inceleyin.Türe ilginiz varsa kararsız kaldığınızda soru sormayı deneyin.Sorunuz çok da mantıksız değil benzer türde iki oyun hakkında bilgi talep etmişsiniz genelde alakasız türde iki oyun arasından hangisi alınır diye soruyor forumdaki maymun takımı.Bana kalırsa Alan Wake 2 alın.Bu Dead space'in kötü olduğu anlamına gelmiyor tabi.Dead space daha fazla aksiyon içeriyor.İmkan varsa ikisini de ekleyin kütüphaneye.Hocam işte fikrim yokya bende diyorum hangisi alınır soruyorum nasıl oyundur diye
Çok merak ettim neden bu iki oyun madem hiç bir şey bilmiyorsunHocam işte fikrim yokya bende diyorum hangisi alınır soruyorum nasıl oyundur diye
Korku temasından olduğu içinÇok merak ettim neden bu iki oyun madem hiç bir şey bilmiyorsun
Teşekkürler hocamBir oyun almadan önce oyunun ne olduğunu mağaza sayfasından inceleyin.Türe ilginiz varsa kararsız kaldığınızda soru sormayı deneyin.Sorunuz çok da mantıksız değil benzer türde iki oyun hakkında bilgi talep etmişsiniz genelde alakasız türde iki oyun arasından hangisi alınır diye soruyor forumdaki maymun takımı.Bana kalırsa Alan Wake 2 alın.Bu Dead space'in kötü olduğu anlamına gelmiyor tabi.Dead space daha fazla aksiyon içeriyor.İmkan varsa ikisini de ekleyin kütüphaneye.