Alcatel telefon alınır mı?

TROG

80+
Reaksiyon skoru
0
Telefondan pek anlamam ve telefon almayı düşünüyorum. Ama kafam birazcık karışık. Çünkü 2. el Huawei P40 Lite mi alsam yoksa sıfır Alcatel 3X 2020 mi alsam bilemedim. Sizce hangisini alayım ve bu yukarıda yazdıklarım alınmayacaksa sizce hangileri alınmalı?
( NOT: Verebileceğim en fazla 3000 TL)

telefonunun arkasında duracak markalardan al samsun,xiaomi, apple gibi gidip alcatel gibi güvenlik güncellemesi bile vermeyecek firmalara 5 kuruş para verme.

Telefondan pek anlamam ve telefon almayı düşünüyorum. Ama kafam birazcık karışık. Çünkü 2. el Huawei P40 Lite mi alsam yoksa sıfır Alcatel 3X 2020 mi alsam bilemedim. Sizce hangisini alayım ve bu yukarıda yazdıklarım alınmayacaksa sizce hangileri alınmalı?
Alcatel almanı açıkçası önermem çünkü bir arkadaşım kullanıyordu ve gerek ekran kırılması batarya şişmesi gibi sorunlar yaşadığı şuan iPhone 6 aldı miss gibi kullanio bence 2.el p40 alman daha ii olr hatta Samsung un a serisi ve m serisi uygun onlara bakadabilirsin

P40 lite bence

Geri