Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım cihazın garantisi 5 ay eksik çıktı

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir

Bildiğiniz üzere 31 Aralık tarihinde bu cihazı sipariş etmiştim. Bugün yani 4 Ocak 2024 tarihinde teslim aldım. HP sitesinden cihaz garantisi sorguladığımda garantinin 1 yıl 7 ay 20 gün kaldığı gözüküyor. Bunun üzerine Trendyol Asistan üzerinden Canlı Destekle konuştum ve garanti ile ilgili talep oluşturdu ve talep sonuçlanana kadar cihazın kurulumunun yapılmamasını istedi.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük

Bildiğiniz üzere 31 Aralık tarihinde bu cihazı sipariş etmiştim. Bugün yani 4 Ocak 2024 tarihinde teslim aldım. HP sitesinden cihaz garantisi sorguladığımda garantinin 1 yıl 7 ay 20 gün kaldığı gözüküyor. Bunun üzerine Trendyol Asistan üzerinden Canlı Destekle konuştum ve garanti ile ilgili talep oluşturdu ve talep sonuçlanana kadar cihazın kurulumunun yapılmamasını istedi.
Kardeşim trendyolla ilgisi yok hp müşteri hizmetleri ile görüş whatsapp tan bile oluyor. senden fatura v.s isteyecekler yollarsın faturanı onlarda alış tarihinden itibaren kaç yıllıksa 2-3 olarak güncelliyorlar şahsen ben hp victus laptopuma öyle yaptım 1 ay falan eksikti birde hp yazıcı aldım onun kide eksikti 2 sinide güncellediler

Daha sonra bakarsın güncellenmesi biraz sürebiilir

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim trendyolla ilgisi yok hp müşteri hizmetleri ile görüş whatsapp tan bile oluyor. senden fatura v.s isteyecekler yollarsın faturanı onlarda alış tarihinden itibaren kaç yıllıksa 2-3 olarak güncelliyorlar şahsen ben hp victus laptopuma öyle yaptım 1 ay falan eksikti birde hp yazıcı aldım onun kide eksikti 2 sinide güncellediler

Daha sonra bakarsın güncellenmesi biraz sürebiilir
Hocam whatsappdan iletişime geçemedim malesef. Ülkenizde bu numara kullanılmıyor dedi.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Hocam whatsappdan iletişime geçemedim malesef. Ülkenizde bu numara kullanılmıyor dedi.
verdiğim numarayla iletişime geç +44 20 8106 5708 bu numara hp support iletişim numarası yabancılar geliyor müşteri temsilcisi olarak sen türkçe yaz onlar anlıyor :)

yabancı yazarsa turkish ? diye düzeltmesini istersin hallediyor hemen

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada elektronık eşyalar genelde fatura tarihi ile başlıyor sitedeki tarh önemli değil
Hocam kurulum yapmadım yapsam mı yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

verdiğim numarayla iletişime geç +44 20 8106 5708 bu numara hp support iletişim numarası yabancılar geliyor müşteri temsilcisi olarak sen türkçe yaz onlar anlıyor :)

yabancı yazarsa turkish ? diye düzeltmesini istersin hallediyor hemen
1704385649451.png

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Furkan Görür
fatura tarihi ile başlar garantin. Üreticinin adresinde garanti bitmiş dese dahi yine fatura tarihi ile itibariyle 2 yıl garantin mevcut. Pek takma o durumları.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
bunu yeni yapmışlar herhalde bende sıkıntı yoktu

arkadaşın dediğide mantıklı ki öyleydi galiba ama ben uygulamada da görünsün isterim
Hp Messenger üzerinden iletişime geçtim ve garantimi 3 Ocak 2026 olarak güncellediler. Teşekkürler herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,431
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom