hocam kasanın arkasına doğru ellediğimde sıcaklık geliyo elime ama kasamın soğutması iyi diye biliyorum cooler master td500işlemci biraz sıkıntılı gibi geldi 84 az değil yani bakır ısı borusu olan kuletipi soğutucu yada çift fanlı bir sıvı soğutma almanı öneririm birde kasanın yan kapağını açarak deneye bilirsin eğer yan kapak açıkken ısıda gözle görülür fark olursa böylece kasadan kaynaklı bir hava dağtım sorunu varmı anlarsın
valla doğrudur kasa güzel kasa ama işlemci 65w tdp değerine sahip ve 95 dereceye kadar dayanıklı 95 den sonra sistem kapanır o yüzden 65w tdp değerine göre fazla ısınmış gibi geldi bana benimde işlemci 65w ama bukadar ısındığını hiç görmedim 70 dereceyi geçmedi gerçi benim sistem uzay montaj amahocam kasanın arkasına doğru ellediğimde sıcaklık geliyo elime ama kasamın soğutması iyi diye biliyorum cooler master td500
işlemci çok ısınınca kapandığını bilmiyordum hocam nasıl bir soğutucu önerirsiniz ? şuan için bütcem fazla yok 200-300 civarıvalla doğrudur kasa güzel kasa ama işlemci 65w tdp değerine sahip ve 95 dereceye kadar dayanıklı 95 den sonra sistem kapanır o yüzden 65w tdp değerine göre fazla ısınmış gibi geldi bana benimde işlemci 65w ama bukadar ısındığını hiç görmedim 70 dereceyi geçmedi gerçi benim sistem uzay montaj ama
işlemci çok ısınınca kapandığını bilmiyordum hocam nasıl bir soğutucu önerirsiniz ? şuan için bütcem fazla yok 200-300 civarı
bir ayarlarlarda da değişiklik yap dene ama ondan kaynaklanıcağınıda sanmambu nasıl 60 derecede geziyor fps de yüksek bide gerçi ben oyunu yeni indirdim ayarlara hiç ellemedim
5600x'e voltaj düşürme vs. işlemleri yapmazsan soğutucu net şart aynı işlemci var soğutucusuz uçuyordu şuan 60 65 aralığındaCall of Duty®: Modern Warfare® II
Bu oyunda ekran kartımın ısısı 60 derece işelmci 84 derece normalmi Ekran Kartım RTX 3060 TI işlemci R5 5600X stok soğutucu fps 90-130 arası her şey normalmi?