Neler Yeni

Aldığım hazır sistemde parçaların garanti belgesi yok

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
selamlar ben bu sistemi almıştım https://www.gaming.gen.tr/urun/2019...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ sadece anakartı asus a520m plus idi herneyse sistemi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama bugün aklıma bir şey takıldı birgün bu sistemin açma tuşuna bastım ama açılmadı garantisi olduğundan gönderirim dedim ama garanti belgeleri varmı diye gittim kutuları açtım hiçbirinin garanti belgesi yok resmi sitelerine girdim soru cevap kısmına ufak bi göz attıkdan sonra buna denk geldim

Hazır sistemlerde kullanılan parçaların kutularını ve garanti belgelerini gönderiyor musunuz?
Hazır sistemlerde kullanılan anakart, işlemci, ram, ssd, ekran kartı vb. gibi bütün parçaların bize gelen kutularını ve garanti belgelerini müşterilerimize gönderiyoruz.

Fatura, garanti belgesi gibi evrakları, SSD, Ram gibi parçaların kutuları ile beraber öncelikle anakart kutusuna koyuyoruz.

Satın aldığımız bazı ürünlerde ise renkli kutu bulunmayabiliyor, bu yüzden de bize gelen kutuları neyse onları gönderiyoruz. (işlemci, anakart, ekran kartı gibi).

ama anakart kutusuna da baktım evet ssd ve ram ın kutuları vardı ama garanti belgeleri yoktu birgün başıma böyle bir şey gelirse sistemim açılmazsa iade de almazlar ki şimdi sizce ne yapmam lazım ve de ürünün faturası var ve faturanın kesim tarihi var 2023/01/05 bu faturayı göndersem iade alırlarmı

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Garanti belgesi sadece bir çıktıdır. Faturası olan üründe imzalı garanti belgesi şartı aranmaz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti belgesi sadece bir çıktıdır. Faturası olan üründe imzalı garanti belgesi şartı aranmaz.
nasıl yani anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi ben bu sistemi faturasıyla göndersem alırlarmı iadeye

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Faturası varsa garanti belgesine gerek yok. Koyulup koyulmaması önemli değil aynı kağıda ürünün üretici sayfasından da indirebilirsiniz.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Faturanız garanti belgesi yerine geçer hazır sistem aldığınız için herhangi bir sorun çıkarsa size problem olmaz merak etmeyin.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Faturası varsa garanti belgesine gerek yok. Koyulup koyulmaması önemli değil aynı kağıda ürünün üretici sayfasından da indirebilirsiniz.
maileme göndermişlerdi faturayı

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
  • Beğen
Reaksiyonlar: egle

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Peki hangisinin çıktısını alcam 3 tane dosya var ve garantiye göndereceğim zaman hangisini göndermem lazım
Çıktısını alın yanınızda bulunsun. Bir problem olduğunda çıktıyla birlikte gönderin.

Ekler

• IMG_20230405_223517.jpg
    IMG_20230405_223517.jpg
    3.8 MB · Hit: 55

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
3 ü de aynı olması lazım PDF olanın çıktısını alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ü de aynı olması lazım PDF olanın çıktısını alabilirsin.
bu arada bana da böyle gönderdiler, biri PDF, biri HTML, biri XML.

• Beğen

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Peki hangisinin çıktısını alcam 3 tane dosya var ve garantiye göndereceğim zaman hangisini göndermem lazım
Hepsi aynı, dosya formatları farklı baştaki PDF'i gönderirseniz olur.

• Beğen
Top Bottom