TahinPekmez
80+ Silver
vay balıkçı vay. fetişim için diz çökmüş mırrığı istiyorumAnime kızları ile 100Kya satışa sunuyorum
vay balıkçı vay. fetişim için diz çökmüş mırrığı istiyorumAnime kızları ile 100Kya satışa sunuyorum
Diz çökmüş mirrik senindirvay balıkçı vay. fetişim için diz çökmüş mırrığı istiyorum
Dostum sıfır sistemler var 19bine ram 16 fazla 1.500 sıvı soğutma 2.000 desen sıfır 25 tutmuyaçak aç biraz piyasaya bakBen sistemini piyasa da f/P kalite den kısılmış sistemlerle kıyaslamayacagim. Bana göre ederi 25k var çünkü sistem dolu ve parçaların garantisi devam ediyor. Kaliteli elit sistem yapmissin.
Sistemi dağıtıp satarsan daha hızlı gider diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
17bine böyle 2.el sistem atmanı bekliyorum, garantisi devam eden parça kalitesi de iyi olacak
Ben baktım bulamadım 17-18 4060ti sıfır veya yeni gibi olan sistem. Bı de sen bakDostum sıfır sistemler var 19bine ram 16 fazla 1.500 sıvı soğutma 2.000 desen sıfır 25 tutmuyaçak aç biraz piyasaya bak
Sarı site ürünlerinin ismi en düşük fiyatlara bak ondan sonra karşılaştırma yaparsınBeyler, selam
DDR4 platformunda yapabildiğim en kaliteli geliştirmeleri tamamladığım sistemimi satmayı düşünüyorum. Aslında işlemciyi değiştirme planım vardı, ama vazgeçtim. Şimdi bu sistemi satıp, biraz da üzerine ekleyerek 4K çözünürlükte oyun oynatacak bir PC toplamayı planlıyorum.
Sistem detayları ve durumları şu şekilde:
Ekran Kartı: Colorful iGame RTX 4060 Tİ Ultra OC 8GB GDDR6 (1 haftalık, neredeyse sıfır).
İşlemci: Ryzen 5 5600 (kutusuz, 10 aylık, garantili).
Anakart: Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (7 aylık, garantili ve kutulu).
SSD: Kingston NV2 1TB (10 aylık, garantili).
Soğutucu: Team T-Force 240mm beyaz sıvı soğutucu (10 aylık, garantili ve kutulu).
RAM: 4x 8GB Kingston Beast DDR4 RGB Bellek (7 aylık, garantili ve kutulu).
Kasa: DeepCool CC560 A-RGB mid-tower ATX siyah kasa (10 aylık, garantili ve kutulu).
PSU: DeepCool PF550 550W (10 aylık, garantili ve kutulu).
Monitör: Dell G2524H 280Hz, 0.5ms (5 aylık, garantili ve kutulu).
Ekran kartı ve monitör neredeyse sıfır gibi; diğer bileşenler düzenli kullanıldı, tümü sorunsuz durumda. İşlemci hariç diğer parçaların kutusu mevcut ve garanti kapsamında.
Sizce bu set-up ne kadar eder? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Kardeşim al sat yapıyorum zaten sıfır değil ikinci el olunca bilgisayar piyasası %30 düşüyor sıfır 20k ya var bol 4060 kasaBen baktım bulamadım 17-18 4060ti sıfır veya yeni gibi olan sistem. Bı de sen bak
Hocam sizce benim sistemim ile şuan piyasada satılan 4060 sistemleri aynımı? Birde 4060 diyoruz benimki Ti Oc ayrıca anakart olsun ram olsun hepsi elit parçalar kusura bakmayın ama o sistemler ile bu sistemi bu şekilde karşılaştırmak saçma olurKardeşim al sat yapıyorum zaten sıfır değil ikinci el olunca bilgisayar piyasası %30 düşüyor sıfır 20k ya var bol 4060 kasa
Kaliteli olunca fps artmıyor tercih meselesi tamamen ben 2.el almak yerine 2-3 bin verip sıfır 2 yıl garantili almayı tercih ediyorumHocam sizce benim sistemim ile şuan piyasada satılan 4060 sistemleri aynımı? Birde 4060 diyoruz benimki Ti Oc ayrıca anakart olsun ram olsun hepsi elit parçalar kusura bakmayın ama o sistemler ile bu sistemi bu şekilde karşılaştırmak saçma olur