Yardım Aldığım İşlemci Kullanılmışmı ?

işlemci iyi fiyata aldıysan yüzey görünüm pek önemi yok zamanla macun yenilerken çiziliyor zaten. ama iyi fiyata aldıysan kullan

Çok mu komik kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tebilon bir babadır bizim için
Komiklikle alakası yok. Tray işlemcilerin çoğu iade ürünlerin satilmasindan ibaret. Yok bu ürünler toplu kutusuz geliyor vs. Gibi şeyler tr de çoğu firma için geçerli değil. Tabi inanmak istiyene😃

Tray işlemci almışsın yani tabii ki de kullanılmış ürün.
tray işlemci kullanılmış outlet ürün değil bilmeden yorum yapmayın lütfen fansız gelen işlemciler tray oluyor

Komiklikle alakası yok. Tray işlemcilerin çoğu iade ürünlerin satilmasindan ibaret. Yok bu ürünler toplu kutusuz geliyor vs. Gibi şeyler tr de çoğu firma için geçerli değil. Tabi inanmak istiyene😃
kendim bu işin içindeyim dükkana gelebilirsin uzun uzun tartışabiliriz

Arkadaşlar merhaba n11 den R7 7700x işlemci aldım tray olarak ve bugün elime geldi ama işlemcinin üstünde lekeler vardı su lekesi gibi ve kenarlarında da izler var termal macun sürülmüş gibi ama onlar gitmiyor belki işlemcinin silikonudur tam bilmiyorum işaretledigim mavi yer işlemcinin üstündeki Quar kodu okuttuğumda onuda okumuyor eski işlemcide okuyordu ve bende şüphelenmeye başladım kullanılmış ürün diyemi sizce geri iade yapıyımmı işlemciyi bi sıkıntı varmı sizde incelermisiniz fotoğrafları sizin düşünceniz nedir
Satıcı İsmi: AptekTeknoloji
uğraşmadan iade etmen en sağlıklısı olacaktır kelepir fiyata almadığın sürece

tray işlemci kullanılmış outlet ürün değil bilmeden yorum yapmayın lütfen fansız gelen işlemciler tray oluyor

kendim bu işin içindeyim dükkana gelebilirsin uzun uzun tartışabiliriz

uğraşmadan iade etmen en sağlıklısı olacaktır kelepir fiyata almadığın sürece
İade ettim hocam peki tebilondan alsam orası güvenilirmidir 9.720tl orada daha önce hiç alışveriş yapmadım

Kullanılıp iade edilen ürünü tray diye satıyorlar. Yok bunlar bu şekilde geliyor ellerine vs. Hikaye. Senin alıp iade ettiğin ürünu satıyorlar. Birebir görmüş birisi olarak söylüyorum. Tr de öyle şeffaflık beklemeyin
Tray ürünler direkt kutusuz falan oluyo sadece ürünün kendisi oluyo yok yanında gelen termal macunudur zıbırtısı falan gelmiyo kutu falan gelmiyo sadece ürünün kendisi geliyo bu sayede daha ucuz oluyolar 2. el falan yok hani kutu için karton kullanılıyo ya kartonu üretmek içinde para lazım materyalleri parayla satıyolar

Arkadaşlar merhaba n11 den R7 7700x işlemci aldım tray olarak ve bugün elime geldi ama işlemcinin üstünde lekeler vardı su lekesi gibi ve kenarlarında da izler var termal macun sürülmüş gibi ama onlar gitmiyor belki işlemcinin silikonudur tam bilmiyorum işaretledigim mavi yer işlemcinin üstündeki Quar kodu okuttuğumda onuda okumuyor eski işlemcide okuyordu ve bende şüphelenmeye başladım kullanılmış ürün diyemi sizce geri iade yapıyımmı işlemciyi bi sıkıntı varmı sizde incelermisiniz fotoğrafları sizin düşünceniz nedir
Satıcı İsmi: AptekTeknoloji
Tray işlemci olarak almışsan kullanılma oranı yüksek cünkü kutu vs yok adamlar kendi adına garanti basıp yolluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri