Aldığım laptop nasıl?

BeXeS

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba laptop alacaktım ve uzun süredir araştırıyordum. Hem AutoCAD gibi üniversitede bölümümde kullanacağım uygulamalarda hem de arada bir arkadaşlarla oyun oynamak için ekteki cihazı seçtim. Sizce nasıl? (Loq serisinde intel işlemcilerde anakart yanma sorunu olduğu için AMD seçtim, Ryzen 7 tercih edecektim fakat bütçemi aştı.)

Ekler

• 1000068512.webp
    1000068512.webp
    179.8 KB · Hit: 42
Arkadaşlar merhaba laptop alacaktım ve uzun süredir araştırıyordum. Hem AutoCAD gibi üniversitede bölümümde kullanacağım uygulamalarda hem de arada bir arkadaşlarla oyun oynamak için ekteki cihazı seçtim. Sizce nasıl? (Loq serisinde intel işlemcilerde anakart yanma sorunu olduğu için AMD seçtim, Ryzen 7 tercih edecektim fakat bütçemi aştı.)

7235HS de zayıf işlemci, bu bütçede daha iyi cihaz bulursun.

Hocam ben bunu sipariş verdim sizce nasıl

Hocam ben bunu sipariş verdim sizce nasıl
34K bir tık pahalı bence bu fiyata indirimli 4060 sistemler sık geliyor ama onun dışında Nitro 16 güzel seri.

34K bir tık pahalı bence bu fiyata indirimli 4060 sistemler sık geliyor ama onun dışında Nitro 16 güzel seri.
Onu da düşündüm ama gelenler genelde MSI cyborg - Lenovo log -acer nitro 5-hp victus bunlarında genelde kimse onermemis uzak durun denmiş çoklukla nitro 16 yi begeniyor genelde herkes

Almışsın artık anakartı yanmasın diye dua et.

O bütçe aralığına hakim değilim malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,012
Üyeler
190,843
Son üye
AvukatBeyy
Geri