Aldığım mavi ekran hatası nedir ?

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Battlefield oynuyordum sıkılıp çıktım bir anda mavi ekran yedim. bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi ?
@Emre Zengin

Hocam dosyada bir anticheat çökmüş galiba. Amd sürücülerinizi güncelleyin. Oyun dosyalarını doğrulayın. Anti hileyi silip yeniden yükleyin.

Easy Anti Cheat kaynaklı duruyor. Oyun dosyalarına girip oradan Easy Anti Cheati onarmayı dener misin? EAAntiCheatinde dosyalarını onar hocam.
Hocam nasıl yapılıyor Steamden dosyalarımı doğrulayacağım ? bugün Fall Guys oynadım ondan olabilir mi Easy Anti Cheat diyorsunuz da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dosyada bir anticheat çökmüş galiba. Amd sürücülerinizi güncelleyin. Oyun dosyalarını doğrulayın. Anti hileyi silip yeniden yükleyin.
AMD sürücülerim güncel hocam. Anti hile yüklemedim oyunun anti cheat i var.

1748186919305.webp

AMD nin uygulamasında böyle bir şey buldum bu nedir ?

Hocam nasıl yapılıyor Steamden dosyalarımı doğrulayacağım ? bugün Fall Guys oynadım ondan olabilir mi Easy Anti Cheat diyorsunuz da.

Türkçesi işte aynı şey anti hile anti cheat. Steamdan aldıysanız oyuna sağ tıklayın özellikler ,yüklü dosyalar ,oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bu yardımcı olabilir. Bu arada sık sık mı alıyorsunuz mavi ekranı?

Türkçesi işte aynı şey anti hile anti cheat. Steamdan aldıysanız oyuna sağ tıklayın özellikler ,yüklü dosyalar ,oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bu yardımcı olabilir. Bu arada sık sık mı alıyorsunuz mavi ekranı?
Hocam genellikle kablosuz WiFi ile bağlandığım için (Anakartta WiFi özelliği yok USB ile kullanıyorum) USB sürücüsünü güncellemediğim için mavi ekran yiyorum.
1748187441516.webp

bunlarda aldığım mavi ekranlar. 3 ü ağ sürücülerini güncellemediğim için. Birisi ekran kartı sürücüsünden, birisi de şuan ki aldığım hata.

Alıntıyı görüntüle
AMD nin uygulamasında böyle bir şey buldum bu nedir ?
Battlefield'ın oyun dosyalarına gir C diskinden ya da nereye kurduysan. Orada EA Anti Cheat olacak orada. Onun orada repair aracı olacak. Oradan onarmayı dene. Fall Guys'ın C diskinde ya da oyunu nereye kurduysan onun içindeki dosyadan oyunun ana klasörüne gir. Easy Anti Cheati kaldır. Ondan sonra Steam'e girip Fall Guys'ı bulup sağ tıklayıp Özellikler de. Gelen ekranda Yüklü Dosyalara tıkla. Orada oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayı göreceksin. Oradan doğrula bakalım onu da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,702
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri