Aldığım monitörde ölü piksel mevcut

Arkadaşlar merhaba amazondan almış olduğum LG UltraGear 27GL63T-B 27 inch monitörde ölü piksel çıksın orta sağ üstte. Ürün olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Sizce napmalıyım iade etmeli miyim? 2.400de daha uygun monitör gelir mi?
İstersen kullan böyle. Tekrar stoklara girene kadar takip et 2 sene içerisinde değişim isteyebilirsin.

amazonda 30 gün iade hakkın var zaten. 30 gün içinde stok gelirse değişim talep edersin.

Arkadaşlar merhaba amazondan almış olduğum LG UltraGear 27GL63T-B 27 inch monitörde ölü piksel çıksın orta sağ üstte. Ürün olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Sizce napmalıyım iade etmeli miyim? 2.400de daha uygun monitör gelir mi?
Beyaz renkte dene ben göremedim bir şey bütün renklerde denedin mi?

Deneyin belki düzelebilir.
Deneyeceğim teşekkür ederim.
Hocam servisi arayın gelip baksınlar , yenisini gönderebilir LG sıfır ölü pixel garantisi var diye biliyorum :) güzel monitör çünkü aynısından kendim aldım
Doğru diyorsunuz Bi arayıp bilgi alayım.
İstersen kullan böyle. Tekrar stoklara girene kadar takip et 2 sene içerisinde değişim isteyebilirsin.
En kötü ihtimalle böyle yapacağım, müşteri temsilcisi de öyle dedi.
amazonda 30 gün iade hakkın var zaten. 30 gün içinde stok gelirse değişim talep edersin.
İnşallah gelir :(
Beyaz renkte dene ben göremedim bir şey bütün renklerde denedin mi?
Koyularda değil, açıklarsa belli oluyor. Aslında benim için problem değil ama ileride büyür diye korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri