Neler Yeni

Aldığım monitörde ölü piksel mevcut

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar merhaba amazondan almış olduğum LG UltraGear 27GL63T-B 27 inch monitörde ölü piksel çıksın orta sağ üstte. Ürün olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Sizce napmalıyım iade etmeli miyim? 2.400de daha uygun monitör gelir mi?
İstersen kullan böyle. Tekrar stoklara girene kadar takip et 2 sene içerisinde değişim isteyebilirsin.

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
amazonda 30 gün iade hakkın var zaten. 30 gün içinde stok gelirse değişim talep edersin.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,104
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar merhaba amazondan almış olduğum LG UltraGear 27GL63T-B 27 inch monitörde ölü piksel çıksın orta sağ üstte. Ürün olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Sizce napmalıyım iade etmeli miyim? 2.400de daha uygun monitör gelir mi?
Beyaz renkte dene ben göremedim bir şey bütün renklerde denedin mi?

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Deneyin belki düzelebilir.
Deneyeceğim teşekkür ederim.
Hocam servisi arayın gelip baksınlar , yenisini gönderebilir LG sıfır ölü pixel garantisi var diye biliyorum :) güzel monitör çünkü aynısından kendim aldım
Doğru diyorsunuz Bi arayıp bilgi alayım.
İstersen kullan böyle. Tekrar stoklara girene kadar takip et 2 sene içerisinde değişim isteyebilirsin.
En kötü ihtimalle böyle yapacağım, müşteri temsilcisi de öyle dedi.
amazonda 30 gün iade hakkın var zaten. 30 gün içinde stok gelirse değişim talep edersin.
İnşallah gelir :(
Beyaz renkte dene ben göremedim bir şey bütün renklerde denedin mi?
Koyularda değil, açıklarsa belli oluyor. Aslında benim için problem değil ama ileride büyür diye korkuyorum

Top Bottom