Neler Yeni

Aldığım PSU'da BSOD Sorunu

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
Öncelikle merhaba.

bir kaç gün önce bu ürünü aldım https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...u-temperli-cam-rgbli-oyuncu-kasasi-P436542791
kasa kalite konusunda rezaletti ama beni endişelendiren kısım psu kısmı (sistemin özellikleri xt5600 ryzen 5 3600 8gb rem 480 ssd) şimdi ekran kartını daha yeni sipariş ettim şu an 1050ti kullanıyorum oyunlarda (BDO) yük altında iken monitörüm kapanıp açılıyor şimdi üçlü prizde beraber oldukları zaman bu durum oluyor ama ayrı prizde iken bu sorun yok ( 3 farklı üçlü denedim sorun üçlüde değil) ama önceki psu 320-420 psu varken böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum sizce sebebi nedir bu psu beni 1 ay idare eder mi sistemime zarar verir mi ? iade edemiyorum çünkü kasa vidaları anakartı ile yalama yapınca çıkaramadım anakartı tekrardan mecbur kasayı delmek zorunda kaldım.

Ekler

• 123123.jpg
    123123.jpg
    540.1 KB · Hit: 79

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
12V kanalından 400 küsür watt verebildiğini iddia ediyor. Fakat bu ürün gerçekten kalitesiz bir şeye benziyor.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Öncelikle merhaba.

bir kaç gün önce bu ürünü aldım https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...U-temperli-cam-rgbli-oyuncu-kasasi-P436542791
kasa kalite konusunda rezaletti ama beni endişelendiren kısım PSU kısmı (sistemin özellikleri xt5600 ryzen 5 3600 8gb rem 480 ssd) şimdi ekran kartını daha yeni sipariş ettim şu an 1050ti kullanıyorum oyunlarda (BDO) yük altında iken monitörüm kapanıp açılıyor şimdi üçlü prizde beraber oldukları zaman bu durum oluyor ama ayrı prizde iken bu sorun yok ( 3 farklı üçlü denedim sorun üçlüde değil) ama önceki PSU 320-420 PSU varken böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum sizce sebebi nedir bu PSU beni 1 ay idare eder mi sistemime zarar verir mi ? iade edemiyorum çünkü kasa vidaları anakartı ile yalama yapınca çıkaramadım anakartı tekrardan mecbur kasayı delmek zorunda kaldım.
Aman aman hiç o riske girme at çöpe yav.
GameCase diye bir PSU?
Çok riskli bence direkt çıkar at 1 ay bir elektrik kesintisinde zarar verebilir.

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12V kanalından 400 küsür watt verebildiğini iddia ediyor. Fakat bu ürün gerçekten kalitesiz bir şeye benziyor.
Evet aldığıma ve acele ettiğim için çok pişmanım beni 1 ay idare ederse ay sonu PSU değişicem

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İdare konusuna bir şey diyemem teknoloji şans işi. Fakat hızlıca kurtulmaya çalış derim ben.

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aman aman hiç o riske girme at çöpe yav.
GameCase diye bir PSU?
Çok riskli bence direkt çıkar at 1 ay bir elektrik kesintisinde zarar verebilir.
Önerebileceğiniz sistemime uygun ve fiyatı uygun bir psu var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İdare konusuna bir şey diyemem teknoloji şans işi. Fakat hızlıca kurtulmaya çalış derim ben.
İlk işim o olacak :LOL:

Top Bottom