Neler Yeni

Çözüldü✓ aldıgım ram işlemcim ile uyumlu mu ?Değiştirmem gerekirmi ?

Armi3067

80+ Bronze

Armi3067

80+ Bronze
Tek problem sistemi aldığın gibi ilk işin bios güncellemesi olsun 2 ram takdığında açılmaz ise korkma geç boot ediyor ddr5 2 ram olunca ilk açılışta 1-2 dakika bile sürebilir ekranın gelmesi ben dahil 2 farklı arkadaşımda da aynı sorun vardı tek ram takınca anında açılıyor boot ediyor 2 ram takınca çok geç boot edip ekrana görüntü geliyordu buda bios sürümünün eski olmasından kaynaklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de aynı problem vardı 1 saat uğraştım en son 2 ram takıp açma tuşuna basıp bekledim 2 dakika sonra ekran geldi biosa girdi, bios güncelledikten sonra düzeldi ilk sürümle gelmişti bana anakart üzerine 7 farklı sürüm çıkmıştı mesela.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Tek problem sistemi aldığın gibi ilk işin bios güncellemesi olsun 2 ram takdığında açılmaz ise korkma geç boot ediyor ddr5 2 ram olunca ilk açılışta 1-2 dakika bile sürebilir ekranın gelmesi ben dahil 2 farklı arkadaşımda da aynı sorun vardı tek ram takınca anında açılıyor boot ediyor 2 ram takınca çok geç boot edip ekrana görüntü geliyordu buda bios sürümünün eski olmasından kaynaklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de aynı problem vardı 1 saat uğraştım en son 2 ram takıp açma tuşuna basıp bekledim 2 dakika sonra ekran geldi biosa girdi, bios güncelledikten sonra düzeldi ilk sürümle gelmişti bana anakart üzerine 7 farklı sürüm çıkmıştı mesela.
kasanın tüm parçaları kutuda. Mecburen win11 kurup bios güncelleyeceğim.

Armi3067

80+ Bronze
tabi önce sistem kurulumunu yapıcaksın sonrasında bios güncelle daha sonra sürücülerini kur ve kendine göre kurulumunu yap.

Armi3067

80+ Bronze
Ne demek her zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,790
Üyeler
167,000
Son üye
Ukaix