r5 5600 rx6700xt gigabyte eagle kullanıyorum hem ekran karti hemde islemci volarant full grafikde 550,400 arasi fps veriyo ikisininde sicaklik degeri 60,70 arasinda oluyor islemci icin stok fan kullanmıyorum bu degerler normali soylerseniz sevinirim
Çok iyi Değerlerr5 5600 rx6700xt gigabyte eagle kullanıyorum hem ekran karti hemde islemci volarant full grafikde 550,400 arasi fps veriyo ikisininde sicaklik degeri 60,70 arasinda oluyor islemci icin stok fan kullanmıyorum bu degerler normali soylerseniz sevinirim
hocam peki orta ayardani yuksek ayarlardami oynamak daha mantikliÇok iyi Değerler
pek bilmedigim icin soruyorum yuksek grafik fps i arttirmazmiValorant düşük ayarlar daha mantıklı.
Yüksek grafikler oyuna gereksiz detaylar ekliyor. Belki ekran kartın yüzünden FPS düşüşü yaşamazsın fakat olası input lag ve diğer gereksiz detaylar gibi şeyler için Low ayar bence daha mantıklı.pek bilmedigim icin soruyorum yuksek grafik fps i arttirmazmi
Hayır düşük grafik FPS arttırır. En düşüğe çekip yüksekle farkını görebilirsiniz.pek bilmedigim icin soruyorum yuksek grafik fps i arttirmazmi
iste soylwmwk istedigim sey bu ekran karti iyi oldugu icin yuksek grafikde oyun daha hizli daha akici gibi geliyo islemcinin yuku azaliyor vs.Yüksek grafikler oyuna gereksiz detaylar ekliyor. Belki ekran kartın yüzünden FPS düşüşü yaşamazsın fakat olası input lag ve diğer gereksiz detaylar gibi şeyler için Low ayar bence daha mantıklı.