Neler Yeni

Aldığım ssd sahte mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Fidan
Şuan yeşil diskmarkı yapıyor okuma 382 yazma 350 çıkdı pc im sata 3 destekliyor 550 okuma vaad edip 382 çıkıyor ise sahte olma olasığı yüksekmidir çunki cidden ssd yi elime alınca aşırı hafif gibi gelmişdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
Sahte olma ihtimali çok yüksek benim aşırı kalitesiz 1 yıldır kullandığım hikvision SSD hala 550 MB okuma yazma hızı veriyor.
Sandisk ultra 3D sandiskin en kaliteli SSD'si bu değerleri vermemeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Bu ssd nasıl acaba sence yerine alsam satıcı amazonun kendisiLink @MuratTheFounderOfGariban

@MuratTheFounderOfGariban saldınız sanırım konuyu neyse sağolun yineden
Salmadım hocam sizin için DRAMli sata ssd araştırıyorum

Vallahi buldum galiba.
@Callux

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,859
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Bunun çakmasını yapmamışlardır.
Silicone power güzel bir marka ve bu ürünün %99 drami var.

''The S55’s auto-copy technology allows automatic copy operations from the SLC cache to the 3D NAND FLASH blocks inside the NAND without using the controller or DDR. This supports higher efficiency by reducing the controller’s and DRAM’s workload.''

Fiyatı cidden çok uygunmuş daha uygunu da vardı da etiketi değişikti o yüzden bunu önerdim en garantisi. Çok ayrıntılı bir programı ve güzel sertifikaları mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
N11 ile görüştüm 2 iş günü içinde size geri döneceğiz dediler.
Hocam ben direk iade oluşturdum valla arada bayram var işimi sıkıntıya sokamam iade sürem biter falan patlamayalım

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
n11 artık düzgün politika belirlese iyi olur. Ben de zamanında ram aldım ve sahte çıktı. Komşk olan satıcı değerlendirmesi %98 idi. İnsanlar aldığı ürünün sahte olduğunu bilmiyor, artık değerlendirmelerin bir anlamı kalmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Çok yüksek ihtimal sahte, QLC çıktı disk. :D
Şuan rahat kafamla uyusam formatımı atsam çokmuydu uğraşdırıcak iadede bir sürü problem olucak falan artık gerçekden bıkdım adam kendi insanını ssd den bike dolandırmaya calısıyor iade et uğraş yeni ssd bul al falan off

r4NG3r

80+ Silver
n11 artık düzgün politika belirlese iyi olur. Ben de zamanında ram aldım ve sahte çıktı. Komşk olan satıcı değerlendirmesi %98 idi. İnsanlar aldığı ürünün sahte olduğunu bilmiyor, artık değerlendirmelerin bir anlamı kalmadı.
Yurtdışından toplu ürün getiren bireysel kişiler hep n11de satıyor sanırım.Genel satıcı profili hep bu şekilde.Wacom grafik tablet araştırırken sadece n11de bulmuştum adam kendi adı soyadıyla satıyordu toptan bireysel olarak getirip sattığı belli.
Bunlarda çinden sahte alıp getiriyorlar burada milleti kandırıyorlar.

Top Bottom