Neler Yeni

Aldığım ssd sahte mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Eskiden Aliexpress'ten bir şey almaya korkardık sahte çıkar diye, şimdi korktuğumuz başımıza geliyor :D
Hocam umarım bana sorun çıkarmadan iade alırlar direk iade tuşuna basmadım n11 müşteri hizmetlerine bildirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Sizlik bi problem yok hocam ben n11 müşteri hizmetleritle iletişime geçdim 2 gün içersinide aranacaksınız dedi ilk basda sahte oldugunu nerden anladınız fakan diye sordu
Sorduğu soruya ''Mal değilim çünkü'' diye cevap vermek o kadar isterdim ki.. Gerçekten suyu çıktı bu olayın ya. KC3000 ve Corsair Vengeanceden sonra birde bu çıktı şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam umarım bana sorun çıkarmadan iade alırlar direk iade tuşuna basmadım n11 müşteri hizmetlerine bildirdim
İade tuşuna basıp iade edin direk uğraşmayın kesin olur zaten

Ellsy

80+ Bronze
Hocam siz iyi misiniz? Gameboosteri fiyat performans olarak önerdim ve paneli de kullanıcı yorumlarına göre iyiydi gayet mudili daha uygun fiyata yok diye önerdim. Önerdiğim SSD sahte çıktı diye ben mi suçlu oluyorum? Suçlu oluyorsam da zahmetin bedeli neyse öderim gerekirse ssdyi ben öderim hiç sıkıntı değil.
Ödemeniz sorun değil ama gamebooster önerilebilecek bir marka değil kalitesi aşırı kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Ödemeniz sorun değil ama gamebooster önerilebilecek bir marka değil kalitesi aşırı kötü
Dostum ben Gameboosterı met etmiyorum zaten. Monitörde önemli olan husus Panel kalitesi, Gameboosterın paneli hem IPS hem de panel kalitesi ortalamaydı. Ölü pixel çıkmadığı sürece gayet güzel kullanılıyor. Gameboosterın 2. olarak önerdiğim ürünü ise 430 TL'ye Red OUTEMU Switch klavyesi var nays ile 380e geliyor. Bu paraya en iyi klavye bu kadar yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Sorduğu soruya ''Mal değilim çünkü'' diye cevap vermek o kadar isterdim ki.. Gerçekten suyu çıktı bu olayın ya. KC3000 ve Corsair Vengeanceden sonra birde bu çıktı şimdi

İade tuşuna basıp iade edin direk uğraşmayın kesin olur zaten
Hocam müşteri hizmetleri lütfen sizi aramızı bekleyin dediler

Belki sayemde satıcıyı kapatırlarda başka insanlarada yararım dokunur diye n11 in beni aramasını bekleyeceğim
Dostum ben Gameboosterı met etmiyorum zaten. Monitörde önemli olan husus Panel kalitesi, Gameboosterın paneli hem IPS hem de panel kalitesi ortalamaydı. Ölü pixel çıkmadığı sürece gayet güzel kullanılıyor. Gameboosterın 2. olarak önerdiğim ürünü ise 430 TL'ye Red OUTEMU Switch klavyesi var nays ile 380e geliyor. Bu paraya en iyi klavye bu kadar yani.

Ellsy

80+ Bronze
Hmm pardon o zaman yanlış anlamışım kusura bakma

Belki sayemde satıcıyı kapatırlarda başka insanlarada yararım dokunur diye n11 in beni aramasını bekleyeceğim
Yok yok kapanmaz satıcı falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan

Yok hocam kapatmıyorlar n11de ekmek yiyor o satıcı her ürün sattığında :D siz en iyisi iade edin bırakın başkaları kendini düşünsün.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,435
İsim
Bilal Tepe
SSD alcaksaniz şunu soylim Kingston ise asnet olarak arkasında garanti yapistirmasi ve içinden key çıkarsa orjdir ( key cikio autronic mıdır nedir ben yapamadım bir türlü kingstonun kendi uygulamasını kullanıyorum verdiği uygulama baglanmio)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Yok hocam kapatmıyorlar n11de ekmek yiyor o satıcı her ürün sattığında :D siz en iyisi iade edin bırakın başkaları kendini düşünsün.
Bildiğin üzere ssd nin paket şeklinde açılan bir yapısı var acaba bu iadem için sorun olurmu olmaz ise yarın yollayacağım direk

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Bildiğin üzere ssd nin paket şeklinde açılan bir yapısı var acaba bu iadem için sorun olurmu olmaz ise yarın yollayacağım direk
Sorun olmaz kabul etmeme durumu çok nadir oluyor çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,077
Üyeler
169,067
Son üye
ssegh
Top Bottom