Neler Yeni

Aldığım ssd sahte mi ?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yüksek ihtimal sahte direk iade edin ksinlikle para iadesi yapmak zorunda satıcı kutu isters bin parça olsun kanunen sahte ürün satışı 1 ila 3 yıl arası hapis falan yazıyor internette madde 30 şikayet etmek gerekiyor böylelerini.
konuyu dün açsaydın keşke aynı satıcıdan sandisk 3d ultra 240gb aldım en uygun o satıyor diye.
bilsem uğraşmazdım pny yada kingston a400 alırdım dramsiz bile yıllarca dayanan hızlı ssdler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
konuyu dün açsaydın keşke aynı satıcıdan altım en uygun o satıyor diye. bilsem uğraşmazdım pny yada kingston alırdım dramsiz bile yıllarca dayanan ssdler.
Yola çıkmadıysa ürün direk iptale bas eğer çıkdıysada ürünü alma direk geri gitsin bunlarla uğraşılmaz

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Yola çıkmadıysa ürün direk iptale bas eğer çıkdıysada ürünü alma direk geri gitsin bunlarla uğraşılmaz
yola çıkmış desteğe aynı satıcıdan arkadaşım almış sahte çıkmış dedim foto istedi senin fotoları attım. 2 güne sana ulaşılacak dedi. iade her türlü edilir ama bu satıcının yanina kar kalmamalı kanunen 1 ila 3 yıl arası ceza var yazıyor internette cimere falan yazacağım bakalım bir şey yaparlar mi sahte urunelere kesinlikle karşıyım

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kutusunun içinden kırmızı yazılı bir kağıt çıkıyor onun üstüne yazıyır linki kontrol et sahteyse iade rt
Malesef SSD sahte görünüyor...

"SanDisk SSD Dashboard'da gözükmüyor. İkinci detay ise seri numarası uyuşmazlığı. Ürün üzerinde seri numarası bulunuyor ancak CrystalDiskInfo yazılımında ürün üzerindekinden alakasız bir seri numara yazıyor. Hatta bu kod sahte Kingston KC600 SSD videosundaki sahte SSD'nin seri numarası gibi YS ile başlıyor..."

sahte_kingston.png

SSD nin arka yüzünde bulunan seri no vs. bilgiler CrystalDiskInfo üzerindeki seri numaraları tutuyor mu?
SN.jpg

disk_istatistik.PNG

N11 ürün sayfasındaki yorumları gerçekten hiçbirimiz okumadık mı? Yorumları görsem kesinlikle uyarırdım... Nette, Elektronik11 = Pelican ENC = İZOLY BİLG. olduğuna dair konularda mevcut... Piyasaya bolca sahte SSD aşılanmış görünüyor... N11 gerekeni yapmalı, bu ürünleri alanlar mutlaka iade oluştursun... Ayrıca ürünü detaylıca fotolayın, test ekran görüntülerini, satıcı yorumlarını vs. de alın, eposta olarak N11 e ulaştırın...

Yorumlara bakılırsa satıcının ilk vakası da değil ve N11 duruma kayıtsız kalmış gibi... Muhtemel firmalar isim değiştirip satışlarına devam ediyordur...
n121212.jpg

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,859
İsim
Emre Zengin
Hocam ben direk iade oluşturdum valla arada bayram var işimi sıkıntıya sokamam iade sürem biter falan patlamayalım
Bende sitesinden iade oluşturdum bakalım yarın arayacaklar mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
@Emmree n11 aradı hocam senın şikayetinide dile getirdi senide arayacaklarını söylediler biliyormusun satıcı ürünüm orjinal diye ısrar ediyormuş hahahahahha
N11 dediki mağaza incelemeye alınacak ve büyük ihtimalle kapatılacak dedi elinde bu üründen varsa o satıcıdan alan herkes iade etsin ve bu zaferi keşke şuan donanım arşivinin kurucusuda görse çünkü oda bunla ilgili video yapmışdı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,859
İsim
Emre Zengin
@Emmree n11 aradı hocam senın şikayetinide dile getirdi senide arayacaklarını söylediler biliyormusun satıcı ürünüm orjinal diye ısrar ediyormuş hahahahahha
N11 dediki mağaza incelemeye alınacak ve büyük ihtimalle kapatılacak dedi elinde bu üründen varsa o satıcıdan alan herkes iade etsin ve bu zaferi keşke şuan donanım arşivinin kurucusuda görse çünkü oda bunla ilgili video yapmışdı
Aradılar beni de o ara başka işim vardı. Geri dönüş sağladım. Ürünü paketleyip geri gönderin dediler. Gerekli işlemler yapılacak dediler.

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Malesef SSD sahte görünüyor...

"SanDisk SSD Dashboard'da gözükmüyor. İkinci detay ise seri numarası uyuşmazlığı. Ürün üzerinde seri numarası bulunuyor ancak CrystalDiskInfo yazılımında ürün üzerindekinden alakasız bir seri numara yazıyor. Hatta bu kod sahte Kingston KC600 SSD videosundaki sahte SSD'nin seri numarası gibi YS ile başlıyor..."

sahte_kingston.png

SSD nin arka yüzünde bulunan seri no vs. bilgiler CrystalDiskInfo üzerindeki seri numaraları tutuyor mu?
SN.jpg

disk_istatistik.PNG

N11 ürün sayfasındaki yorumları gerçekten hiçbirimiz okumadık mı? Yorumları görsem kesinlikle uyarırdım... Nette, Elektronik11 = Pelican ENC = İZOLY BİLG. olduğuna dair konularda mevcut... Piyasaya bolca sahte SSD aşılanmış görünüyor... N11 gerekeni yapmalı, bu ürünleri alanlar mutlaka iade oluştursun... Ayrıca ürünü detaylıca fotolayın, test ekran görüntülerini, satıcı yorumlarını vs. de alın, eposta olarak N11 e ulaştırın...

Yorumlara bakılırsa satıcının ilk vakası da değil ve N11 duruma kayıtsız kalmış gibi... Muhtemel firmalar isim değiştirip satışlarına devam ediyordur...
Alıntıyı görüntüle
@Emmree ile Flash ID yaptım. 144 katmanlı QLC bellek çıktı, DRAM yok, Yaestor kontrolcü. Seri numarası ve firmware uyduruk bir şey zaten. Dashboard da görmüyor. Onlarca şikayet de var. Fakat yersen orijinal. Satıcı hala kendini savunuyormuş. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
@Emmree ile Flash ID yaptım. 144 katmanlı QLC bellek çıktı, DRAM yok, Yaestor kontrolcü. Seri numarası ve firmware uyduruk bir şey zaten. Dashboard da görmüyor. Onlarca şikayet de var. Fakat yersen orijinal. Satıcı hala kendini savunuyormuş. :D
Hocam abdullah abi acaba bu konuyu görürmü çünkü onun yaptığı videolarda sahte oldugu kutudan falan bi yerlerden anlaşılıyordu bunlar 1 e 1 ürün yapmışlar

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
bu satici mi

Ekler

• Screenshot_20230420-122546_n11.jpg
    Screenshot_20230420-122546_n11.jpg
    310.2 KB · Hit: 33

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam hepsi aynılar direk uzak durun n11 den
Problem N11'de değil, satıcıda. N11 bir platform sadece. Pazar gibi bir yer. Bünyesine başvurup ürünlerinizi satıyorsunuz. Diğer siteler gibi kendi satmıyor. Bundan dolayı çeşitlilik çok. Satış sonrası desteği de iyi. Size de direkt iade imkanı sunmuşlar uğraştırmadan. Ben de şu ana kadar çok ürün aldım N11'den. Sevdiğim bir platform. Ürünler genel olarak uygun ve bol bol kupon da veriyorlar. Fakat arada böyle talihsizlikler de oluyor tabii ki.

Top Bottom