Neler Yeni

Aldığım Tarihten Önce Garanti Başlamış

dextermr

80+
Lenovo G24-20 Monitörü 13 Martta aldım şimdi sitesinden seri numarasıyla kontrol ettim garanti başlangıç tarihi 26.12.22 olarak gözüküyor bu normal mi? Lenovo garantiyi sitenin alığı tarihten mi başlatıyor acaba?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aynısı arkadaşımın lenovo laptopu için de olmuştu, konuyu takipteyim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Orkun
Lenovo G24-20 Monitörü 13 Martta aldım şimdi sitesinden seri numarasıyla kontrol ettim garanti başlangıç tarihi 26.12.22 olarak gözüküyor bu normal mi? Lenovo garantiyi sitenin alığı tarihten mi başlatıyor acaba?
Ürünü satın aldığında kesilen fatura tarihi ile garanti süresi başlar. Seri numarasındaki garanti pek önemli değil diye biliyorum.
Garantilik, servislik bir durumun olduğunda faturan ile başvurursan sorun olmaz.

şahin doğan

80+ Platinum
Ürün üretim tarihinden dolayıdır o. Fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili sayılır.

önemli olan faturada yazan tarihtir. ben de bu konuyla ilgili asusla görüşmüştüm fatura tarihini kaideye alıyoruz demişlerdi. arkadaşımda da lenevo laptop vardı bir siteleri mevcut hatırlamıyorum şu an muhtemelen kendi sitesindedir oraya gidip garanti süresini güncellemişti

dextermr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı arkadaşımın lenovo laptopu için de olmuştu, konuyu takipteyim.
böyle bir açıklaması var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü satın aldığında kesilen fatura tarihi ile garanti süresi başlar. Seri numarasındaki garanti pek önemli değil diye biliyorum.
Garantilik, servislik bir durumun olduğunda faturan ile başvurursan sorun olmaz.
hocam iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlarım

Ekler

• dasd.jpg
    dasd.jpg
    129.9 KB · Hit: 103

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Adamların stoklarına girdiği tarih o. Sizin faturanıza göre o tarih değişiyor merak etmeyin

dextermr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamların stoklarına girdiği tarih o. Sizin faturanıza göre o tarih değişiyor merak etmeyin
önce başlaması sorun değil de iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlayabilrim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Orkun
hocam iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlarım
Onu anlaman pek mümkün değil. Eğer ki aldığın ürünün üzerinde jelatinler falan olması gerekiyorsa yoksa vs. bu tarz şeylerle belki anlayabilirsin.
Ya da bu jelatinleri yeniden yapıştırırlar hava kabarcıkları kalır gibi.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
önce başlaması sorun değil de iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlayabilrim
Servise gittiyse gittiği tarihi alıyorlar ama o ürün hiç servise gitmediyse iade olup olmadığını anlamak pek mümkün değil

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Arkadaşların da dediği gibi önemli olan fatura tarihidir. Ürün jelatinli falan değilse iade edip edilmediğini anlayamazsın aynı tekstil ürünlerindeki gibi. Bir yakınım ekran kartı almıştı. Karttaki seri no ile faturadaki seri no farklıydı. Karttaki seri noya göre de tarih erken başlamıştı. Hb ile görüşüp faturayı yeniden düzenletti ve aldığo günden itibaren garantiye soktu. Bazı sitelerin seri noya göre sorgulaması da düzgün çalışmıyor malesef.

Top Bottom