Ürünü satın aldığında kesilen fatura tarihi ile garanti süresi başlar. Seri numarasındaki garanti pek önemli değil diye biliyorum.Lenovo G24-20 Monitörü 13 Martta aldım şimdi sitesinden seri numarasıyla kontrol ettim garanti başlangıç tarihi 26.12.22 olarak gözüküyor bu normal mi? Lenovo garantiyi sitenin alığı tarihten mi başlatıyor acaba?
böyle bir açıklaması varAynısı arkadaşımın lenovo laptopu için de olmuştu, konuyu takipteyim.
hocam iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlarımÜrünü satın aldığında kesilen fatura tarihi ile garanti süresi başlar. Seri numarasındaki garanti pek önemli değil diye biliyorum.
Garantilik, servislik bir durumun olduğunda faturan ile başvurursan sorun olmaz.
önce başlaması sorun değil de iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlayabilrimAdamların stoklarına girdiği tarih o. Sizin faturanıza göre o tarih değişiyor merak etmeyin
Onu anlaman pek mümkün değil. Eğer ki aldığın ürünün üzerinde jelatinler falan olması gerekiyorsa yoksa vs. bu tarz şeylerle belki anlayabilirsin.hocam iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlarım
nereden aldın ürünüönce başlaması sorun değil de iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlayabilrim
Servise gittiyse gittiği tarihi alıyorlar ama o ürün hiç servise gitmediyse iade olup olmadığını anlamak pek mümkün değilönce başlaması sorun değil de iade edilmiş bir ürün olup olmadığını nasıl anlayabilrim
amazonnereden aldın ürünü