evet çince iade edicemkutusu çince mi?
öyleyse çin modeli
bir sıkıntı olmaz ama ben iade edip TR garantili ürün almıştım
aldığım site pazarama.com du çıkmıyor falan yazmıyordu ilanı kaldırmışlar iade edicem bakalımAlıntıyı görüntüle yazmışlar.
Normalde kutu içeriğinden tape çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Çakma olabilir. Ya da harici olarak satmak için çıkartmışlardır.
Ben Asya'dan gelen çakma ürünler olduğunu düşünüyorum.
Çin modeli malzeme olarak daha kaliteli diye biliyorum synapse 3 indirince mouse gözüküyor mu ?evet çince iade edicem
aldığım site pazarama.com du çıkmıyor falan yazmıyordu ilanı kaldırmışlar iade edicem bakalım
gözüküyor da garanti belgesi yok sıkıntı olmaz mıÇin modeli malzeme olarak daha kaliteli diye biliyorum synapse 3 indirince mouse gözüküyor mu ?
ürün yazılımı kendi algılaması gerekmiyor mu ben kendim indirip kurdum videolarda kendi algılıyor ?Çin modeli malzeme olarak daha kaliteli diye biliyorum synapse 3 indirince mouse gözüküyor mu ?
Bilmiyorum, eğer garanti ile ilgili işin çıkarsa ne yapacaksın bilmiyorum.gözüküyor da garanti belgesi yok sıkıntı olmaz mı
2 tane viper mini kullandım birinde kendim kurdum diğerinde kendisi otomatik kurdu. Birini game of zonedan aldım diğerini pckolikten.gözüküyor da garanti belgesi yok sıkıntı olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ürün yazılımı kendi algılaması gerekmiyor mu ben kendim indirip kurdum videolarda kendi algılıyor ?
Otomatik çalışıyor.ürün yazılımı kendi algılaması gerekmiyor mu ben kendim indirip kurdum videolarda kendi algılıyor ?
Grip tape çıkmayan modelleri de var.Alıntıyı görüntüle yazmışlar.
Normalde kutu içeriğinden tape çıkıyor.
Çakma olabilir. Ya da harici olarak satmak için çıkartmışlardır.
Ben Asya'dan gelen çakma ürünler olduğunu düşünüyorum.
garanti belgesi ?Grip tape çıkmayan modelleri de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse'un %99 orjinal. 2 farklı üretimi var biri çice kutu içerisinde Grip Tape çıkmıyor bunun dışında aynı mouse herhangi bir farkı yok. Razer sitesinde çıkmaması da normal TR'de ki mouse'lar da böyle, aratınca çıkmıyor. Synaphyse 3 de gözüküyorsa sorun yoktur.
İçinden çıkması lazım zaten kutunun yanına koyuyorlar genelde düşebiliyor.garanti belgesi ?
Normalde çıkması lazım içinden koymayı unutmuş olabilirler, bu tarz sorumsuzlukları seni rahatsız ettiyse iade edebilirsin.çıkmadı ki
Grip tape çıkmayan modelleri de var.
fatura da garanti belgesine yerine geçer bir şey olmazçıkmadı ki