Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Knk neden almadan önce sormuyorsunuz? Aldıktan sonra sorunca manası kalmıyor. Geçmiş olsun.
Sormuştuda pek takmamis forumuKnk neden almadan önce sormuyorsunuz? Aldıktan sonra sorunca manası kalmıyor. Geçmiş olsun.
Anladım sorduysa kendi hatası o zaman, zaten arkadaşlar uyarmışlardır.Sormuştuda pek takmamis forumu
Yardım - Vatandan odyssey g7 32 inç almaya gidiyorum...
Vatandan odyssey g7 32 inç almaya gidiyorum 2k fiyatı 10bin ideal mi çok mu pahalı nette 11 12 TL belki ucuzada vardır 1654273871 Ekran kartı rx 6800 1654274000 Eski monitör aoc 27 full HD essekten inip ata binmis gibi iyi olur umarimforum.donanimarsivi.com
Pahalı dediydik ama aldıysa h.o yapacak bişi yok
Ya ben sp oyun ve grafik tasarlicam bide grafik analizi yapıyorum özellikle bu işler için önermişti birisiAnladım sorduysa kendi hatası o zaman, zaten arkadaşlar uyarmışlardır.
Abi monitör güzel ama nerdeyse servet vermişsiniz özellikle tr şartlarında bir monitöre 10k verilmez. Bence 4,5k lık monitörlede aynı işi yapabilirdiniz. Büyük ihtimal yorumlardan dolayı keyfiniz de azaldı aldığınız için ama cidden ve cidden bir monitöre 10k vermek çok gereksizYa ben spboyun ve grafik tasarlicam bide grafik analizi yapıyorum özellikle bu işler için önermişti birisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya ben sp oyun ve grafik tasarlicam bide grafik analizi yapıyorum özellikle bu işler için önermişti birisi
Niye öyle dedinki özelikler güzelhocam çok kötü kazıklamışlar sizi o monitörün max ederi 4k
10ya 4k monitörde bulunurdu hocam 240hz biraz gereksiz kaçmış onun yerine 144/165hz 4/5k monitör alınabilirdi o şekilde daha mantıklı olurduNiye öyle dedinki özelikler güzel