Alınır ben olsam alırımAlıntıyı görüntüle
Çoğunlukla valorant oynuyorum ve günlük kullanım için alınır mı ? Bu bütçe için daha iyi önerisi olan var mı?
7. 1 göremedim, ses kasılamaz bu durumda.Alıntıyı görüntüle
Çoğunlukla valorant oynuyorum ve günlük kullanım için alınır mı ? Bu bütçe için daha iyi önerisi olan var mı?
Kullandım hikaye li oyun oynayacaksınız almanızı öneririm ve kulaklarınız büyükse 1-2 saat sonra dayanılmaz bir acı yasayacaksını ben kullandımAlıntıyı görüntüle
İlla ses kasmak için 7.1'e gerek yok kulaklığın ses kalitesi iyiyse zaten kasılır 7.1 alacaksanız bütçeyi arttırın ozaman farklı hissedebilirsiniz.7. 1 göremedim, ses kasılamaz bu durumda.
Alınabilir ama fazla performans beklemeyin uzun ömürlüde olmaz fiyatına göre alınır.Alıntıyı görüntüle
ses kasmak için 7.1 zorunlu değil stereo ile de kasılmıyo hatta sanal 7.1 i önermiyolar ya alın kapatın yada almayın diyolar fiziksel 7. 1 yada stereo öneriyoelar genelde7. 1 göremedim, ses kasılamaz bu durumda.
Şok kacta açılıyor bilen var mı 10 damı
Hocam mikrofonu iyi midir??Saat 9:00'da açılıyor diye biliyorum.