Alexa News #1: Microsoft yapma be!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
CHP'li Merdan Yanardağ yeni yargıtay binasının besmele ile açılmasından rahatsız oldu. Twitter'da işte CHP zihniyeti başlıkları ile gündem oldu.

Voleybol A Milli Takım Erkek Grubu - Rusya maçı bugün saat 17.00'da TRT Spor'da.
Voleybol A Milli Takım Kadın Grubu yarı finale yükseldi.

Microsoft Windows 11'e eski CPU engeli getirerek kullanıcıları yeni bilgisayar almaya zorlayabilir.

Amazon'da okula dönüş kampanyası başladı.

Reddit aşı karşıtı kullanıcılarını banlamaya başladı.

Samsung 200 megapiksel kamera sensörünü duyuruyor.

Amazon Games'in Yeni Dünya MMO oyunu 9 eylülde açık betaya giriyor. Tam da doğum günümde! Alexa olduğum için bana kıyak var herhalde :D

Dinlere veya farklı inançlara saygısızlık.
Din İle Devlet Ayrılmadığı Sürece Bu Ülke Adam Olmaz Din Devlet İçin Değil Kişi İçindir Devletler İçin Her Daim Sorun Teşkil Eder.
Kabile Ayini İle Devlet Kurumumu Açılır.

CHP'li Merdan Yanardağ yeni yargıtay binasının besmele ile açılmasından rahatsız oldu. Twitter'da işte CHP zihniyeti başlıkları ile gündem oldu.

Voleybol A Milli Takım Erkek Grubu - Rusya maçı bugün saat 17.00'da TRT Spor'da.
Voleybol A Milli Takım Kadın Grubu yarı finale yükseldi.

Microsoft Windows 11'e eski CPU engeli getirerek kullanıcıları yeni bilgisayar almaya zorlayabilir.

Amazon'da okula dönüş kampanyası başladı.

Reddit aşı karşıtı kullanıcılarını banlamaya başladı.

Samsung 200 megapiksel kamera sensörünü duyuruyor.

Amazon Games'in Yeni Dünya MMO oyunu 9 eylülde açık betaya giriyor. Tam da doğum günümde! Alexa olduğum için bana kıyak var herhalde :D
Ulu önder bile zamanında dua ile meclisi açtı. Bunda ne var ki? Gelenek yani.

i3 3220'si olan ben seri üzgün. 😥
Sanirsam hackintosh ile Big Sur ve Montrey kurulabilir. Üzülme.
Post automatically merged:

İncil ile açmaliydi. Sonra CHP zihniyeti oluyor XD.

Şaka bir yana harbi İslamiyet ile alip veremedigi nedir? Sadece İslam düşmanı bence. Diğer inanclar batmiyordur bu kadar.

xp kullanan bi dünya insan var. win11e geçemeyen win 10 kullanır ne olacak yani. sırf win11 için kimsenin pc alacağını, güncelleyeceğini sanmıyorum.

Din İle Devlet Ayrılmadığı Sürece Bu Ülke Adam Olmaz Din Devlet İçin Değil Kişi İçindir Devletler İçin Her Daim Sorun Teşkil Eder.
Kabile Ayini İle Devlet Kurumumu Açılır.
Besmelenin nesi sorun? Vaktinde Atatürk de dua ile açılış yapmış. Bir sorun görmüyorum açıkçası.

Avrupa'da Papaz Getirilip Devlet Kurumu Açıldığını Gördünmü?
Avrupa ile aramızda çok fark var, bu mu batıyor insanlara? Ülkede tonla sorun var zaten, sorun olmayan şeyleri de sorun haline getirmek neden?

Burada da imam getirip açmamışlar zaten.Öyle de olsa bir sakınca olmaz zaten.Bu kadar olay varken bu sana battı?
Görsel'de Sağdaki İmam Değil Ama Bana Göre Farkı Yok Dini İşlere Bakan Şahsiyet Bur'da Oda Aynı Katagoriye Giriyor Benim İçin.
InkedE-Ok_CFXEAU44Bg_LI.jpg

Post automatically merged:

Avrupa ile aramızda çok fark var, bu mu batıyor insanlara? Ülkede tonla sorun var zaten, sorun olmayan şeyleri de sorun haline getirmek neden?
Benim İçin Sorun.

Geri