Neler Yeni

[Alexa ve Psikoloji] Eleştirilere Karşı Hamleler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,587
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Benim için çok iyi bir örnek olmadı... çünkü bende böyle düşünenlerdenim. Gerçek acıdır mantığıyla. Ki sizin yaptığınız bence herhangi bir hata değil, aslında birinin iyiliğini gözetmek. Benimde böyle bir durumla karşılaşıp, sevgilimden ayrılmışlığım var. O olaydan sonra size nazaran birazcık kendimi değiştirdim. Yalan söylemeye başladım denilebilir. Dostlarımı üzmemek için, onları sırf pohpohlıyormuşcasına konuşuyorum.
Hayatım birazcık daha iyi geçti bu sayede. ama bu benim insanlara çok bağlı olmamdan dolayı, yaptığınız şeye saygı duyuyorum yani.
Ama diğer arkadaşlar için güzel bir örnek olmuş olabilir. Bilemiyorum.
Aslında örnek pek de önemli değil, burada kast ettiğim şey biri bana hatamı söylese dahi - ki bunu kabullenmeyecek kadar sa.lak biri değilim - yüksek ihtimalle kendi yolumdan giderim. Bir eleştiriye karşın şekillenmem, onların bu durumu kabullenmesi gerekir. Kabullenmeyen de paşa paşa uzaklaşıyor zaten bizzat yaşıyorum.

Yalan kesinlikle en nefret ettiğim şeydir, bu beni ciddi bir soruna sürükleyecek olsa da reflex olarak doğruyu söyleme alışkanlığım var, kimseye yağ çekemiyorum bu nedenle.

Aksine, benim bu davranışlarımdan kendilerine anlam çıkarabilecek kadar zeki olanlar sadece kalıyor çevremde ki bu duruma bayılıyorum en azından kendi seviyemde birileriyle konuşmuş oluyorum. Günümüzde insanlar sürekli birbirlerine güler yüzlü maske altından sahte sözcükler sunuyor, ben bu sahteliğe karşın gerçekliği aşırı tatlı buluyorum ve böyle düşünen azınlığı bulmam daha da kolaylaşıyor.
Bir diğer kısmı da "bu çocuk da böyle biri, mecbur alışacağım" kafasıyla benle muhatap oluyor. Kalanları da umrum dışı.

Ha belki merak edersin veya etmezsin bilmiyorum ama arkadaş çevrem buna rağmen gayet geniş bu arada yalnızlık gibi bir sıkıntım yok.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,587
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Senin yazdığın konu baya kısa ha.
Öyle valla. Puntolar büyük sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen de yaz bi ara
Benim yazacağım şey alttakinden başka bir şey değildir.

5. saniyesinde ilişkimi keserim.
Bundan dolayı iletişimde gelişemez ve insanlardan faydalanamazsın.
İletişim kuvveti = İnsanlardan maximum fayda
Şahsen insanları kullanmayı severim.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Aslında örnek pek de önemli değil, burada kast ettiğim şey biri bana hatamı söylese dahi - ki bunu kabullenmeyecek kadar sa.lak biri değilim - yüksek ihtimalle kendi yolumdan giderim. Bir eleştiriye karşın şekillenmem, onların bu durumu kabullenmesi gerekir. Kabullenmeyen de paşa paşa uzaklaşıyor zaten bizzat yaşıyorum.

Yalan kesinlikle en nefret ettiğim şeydir, bu beni ciddi bir soruna sürükleyecek olsa da reflex olarak doğruyu söyleme alışkanlığım var, kimseye yağ çekemiyorum bu nedenle.

Aksine, benim bu davranışlarımdan kendilerine anlam çıkarabilecek kadar zeki olanlar sadece kalıyor çevremde ki bu duruma bayılıyorum en azından kendi seviyemde birileriyle konuşmuş oluyorum. Günümüzde insanlar sürekli birbirlerine güler yüzlü maske altından sahte sözcükler sunuyor, ben bu sahteliğe karşın gerçekliği aşırı tatlı buluyorum ve böyle düşünen azınlığı bulmam daha da kolaylaşıyor.
Bir diğer kısmı da "bu çocuk da böyle biri, mecbur alışacağım" kafasıyla benle muhatap oluyor. Kalanları da umrum dışı.

Ha belki merak edersin veya etmezsin bilmiyorum ama arkadaş çevrem buna rağmen gayet geniş bu arada yalnızlık gibi bir sıkıntım yok.
Ben herkesi tatmak istediğim için, böyle bir yaklaşımın zararıma olacağını düşünüyorum. Kendimi herkes ile her şeyi konuşabilecek şekilde geliştirmeyi seviyorum. Her şey hakkında konulabilmeyi seviyorum. Bunun en iyi yoluda, her türden arkadaşla gerçekleşiyor. Köyde yaşayan, ilkokul mezunu arkadaşımda var. Mühendis, sürekli mining yapan arkadaşımda. Böyle sürekli her şey hakkında konuşabilecek insanlara sahip olmak bana mükemmel bir haz veriyor.
O yüzden, her eleştiriyi kabullenip, saçma olsa bile üstünde düşünüyorum. ki beni eleştirenler genel olarak beni dahada iyi yapıyor. Mesela Ayrton bana "Bomboş mesaj kasıyorsun, Yazdıklarının yarısı ya yarım yamalak bilgi ya da başkalarından alınmış bilgiler. Diğer yarısıda boş mesaj" dediğinden beri mesajlarımı daha dikkatli yazmaya çalışıyorum. ve bir şey söyleceksem 4-5 dakika boyunca araştırıyorum. kendi doğru bildiklerim dahil. Onun yaptığı birazcık toxic bir eleştiri. ama sonuçta eleştiri, eleştiridir. Önemli olan senin ondan bir fikir çıkarıp kendine kattığındır "bence".

Öyle valla. Puntolar büyük sadece.

Benim yazacağım şey alttakinden başka bir şey değildir.

Bundan dolayı iletişimde gelişemez ve insanlardan faydalanamazsın.
İletişim kuvveti = İnsanlardan maximum fayda
Şahsen insanları kullanmayı severim.
O dediğim şey birazcık saçma olmuş. 5. saniyede ilişkimi keserim, ama üstüne bir düşünürüm demek daha doğru olur.

Top Bottom