Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21,587
- İsim
- Hakan
- İlgilendiği Kategoriler
- Mining, Trading, Kripto, Crack
Aslında örnek pek de önemli değil, burada kast ettiğim şey biri bana hatamı söylese dahi - ki bunu kabullenmeyecek kadar sa.lak biri değilim - yüksek ihtimalle kendi yolumdan giderim. Bir eleştiriye karşın şekillenmem, onların bu durumu kabullenmesi gerekir. Kabullenmeyen de paşa paşa uzaklaşıyor zaten bizzat yaşıyorum.Benim için çok iyi bir örnek olmadı... çünkü bende böyle düşünenlerdenim. Gerçek acıdır mantığıyla. Ki sizin yaptığınız bence herhangi bir hata değil, aslında birinin iyiliğini gözetmek. Benimde böyle bir durumla karşılaşıp, sevgilimden ayrılmışlığım var. O olaydan sonra size nazaran birazcık kendimi değiştirdim. Yalan söylemeye başladım denilebilir. Dostlarımı üzmemek için, onları sırf pohpohlıyormuşcasına konuşuyorum.
Hayatım birazcık daha iyi geçti bu sayede. ama bu benim insanlara çok bağlı olmamdan dolayı, yaptığınız şeye saygı duyuyorum yani.
Ama diğer arkadaşlar için güzel bir örnek olmuş olabilir. Bilemiyorum.
Yalan kesinlikle en nefret ettiğim şeydir, bu beni ciddi bir soruna sürükleyecek olsa da reflex olarak doğruyu söyleme alışkanlığım var, kimseye yağ çekemiyorum bu nedenle.
Aksine, benim bu davranışlarımdan kendilerine anlam çıkarabilecek kadar zeki olanlar sadece kalıyor çevremde ki bu duruma bayılıyorum en azından kendi seviyemde birileriyle konuşmuş oluyorum. Günümüzde insanlar sürekli birbirlerine güler yüzlü maske altından sahte sözcükler sunuyor, ben bu sahteliğe karşın gerçekliği aşırı tatlı buluyorum ve böyle düşünen azınlığı bulmam daha da kolaylaşıyor.
Bir diğer kısmı da "bu çocuk da böyle biri, mecbur alışacağım" kafasıyla benle muhatap oluyor. Kalanları da umrum dışı.
Ha belki merak edersin veya etmezsin bilmiyorum ama arkadaş çevrem buna rağmen gayet geniş bu arada yalnızlık gibi bir sıkıntım yok.