Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid 2022

Onur Altunay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Arabacı arkadaşlar selam, kendim için bir araba arayışındayım. Eski arabam 2017 Mokka idi. Şu an ise 1.5-1.7m civarında SUV tarzı bir araç arayışındayım. Dikkatimi en çok çeken araç 2022 ALFA ROMEO TONALE 1.5 HYBRİD oldu. Bu araç hakkında bana ne söyleyebilirsiniz? Ya da bu fiyatlara daha iyi öneriniz var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır. Şimdiden çok teşekkürler.

Arabacı arkadaşlar selam, kendim için bir araba arayışındayım. Eski arabam 2017 Mokka idi. Şu an ise 1.5-1.7m civarında SUV tarzı bir araç arayışındayım. Dikkatimi en çok çeken araç 2022 ALFA ROMEO TONALE 1.5 HYBRİD oldu. Bu araç hakkında bana ne söyleyebilirsiniz? Ya da bu fiyatlara daha iyi öneriniz var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır. Şimdiden çok teşekkürler.
Bu araç hakkında yorum yapmam icin önce senin beklentilerini yazman gerek

Hocam dediğiniz model de güzel duruyor ama çok bi bilgim yok ama o fiyat bandında önerebileceğim modeller şunlar olurdu:

Kia xCeed 1.5 T-GDI(bence buna kesin bakın derim)

Hyundai Tucson 1.6 CRDİ(biraz o fiyat bandında bulması zor ama)

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T (Hyundai’le aynı şekilde zor bulunabilecek bi model)

Elektrikli de olur derseniz hocam;
BYD Atto 3
Hyundai ioniq 5 (Biraz zor ama bulunabilir)

Bu arada hocam bu yazdıklarım sizin attığınız modelden bağımsız attıklarım aklınızda bulunsun diye yoksa Tonale kötü bi araba değil bildiğim kadarıyla.

Hocam dediğiniz model de güzel duruyor ama çok bi bilgim yok ama o fiyat bandında önerebileceğim modeller şunlar olurdu:

Kia xCeed 1.5 T-GDI(bence buna kesin bakın derim)

Hyundai Tucson 1.6 CRDİ(biraz o fiyat bandında bulması zor ama)

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T (Hyundai’le aynı şekilde zor bulunabilecek bi model)

Elektrikli de olur derseniz hocam;
BYD Atto 3
Hyundai ioniq 5 (Biraz zor ama bulunabilir)

Bu arada hocam bu yazdıklarım sizin attığınız modelden bağımsız attıklarım aklınızda bulunsun diye yoksa Tonale kötü bi araba değil bildiğim kadarıyla.
Teşekkürler fikirleriniz için gerektiği takdirde değerlendireceğim fakat önceliğim Tonale hakkında bilgi almak olacak sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu araç hakkında yorum yapmam icin önce senin beklentilerini yazman gerek
Hocam genel araç hakkında bilgi istiyorum aslında. Kroniği var mı? Piyasası var mı ? Alfa romeo sonuçta, arıza yapında servisi var mı? Fiyatına göre daha konforlu bir SUV var mı? Bu modeli önerirseniz neden, önermezseniz neden? Yoksa benim aman aman bir beklentim yok, 800-900k lık 2015 bir araç da karşılar muhtemelen.

Teşekkürler fikirleriniz için gerektiği takdirde değerlendireceğim fakat önceliğim Tonale hakkında bilgi almak olacak sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam genel araç hakkında bilgi istiyorum aslında. Kroniği var mı? Piyasası var mı ? Alfa romeo sonuçta, arıza yapında servisi var mı? Fiyatına göre daha konforlu bir SUV var mı? Bu modeli önerirseniz neden, önermezseniz neden? Yoksa benim aman aman bir beklentim yok, 800-900k lık 2015 bir araç da karşılar muhtemelen.
Konfor diyorsanız C5 AirCross 2022 sonrası shine,shine bold paketlere bakın uçan halı hissi var araçta aşırı konforlu hatta kendi segmentinin en konforlusu eat8 gibi müthiş bir şanzımanla geliyor 1.5 bluehdi de aşırı ekonomik kesinlikle memnun kalırsınız.

Alfa romeo markanın yansıttığı o sürüş dinamiklerini tonalede alamıyorsunuz, süspansiyonlar sert eğilimli buda araca güzel bir yol tutuşu sağlıyor iç mekan kalitesi olarak çok kaliteli bulmuştum o direksiyondaki start stop ekranların kalitesi falan çok hoşuma gitmişti ama fiyatına değeceğini sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,912
Üyeler
184,855
Son üye
anyone000
Geri