Neler Yeni

Algida'nın dondurma, internet veren uygulaması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Uygulamada her hafta ye kazan yaparak puan, dondurma veya internet çıkarabiliyosunuz.

Puanları biriktirince internet veya dondurma alabiliyosunuz böyle uygulamalardan bedava bişey almak için baya uğraşmak gerekiyo normalde ama bi 1 haftadır falan kullanıyorum o kadar zor değil puan toplamak.

uygulamanın tam adı
Algida İle Kazan
Play storeda bulabilirsiniz

Edit: Konusunu görmedim eğer varsa söyleyerseniz iyi olur :)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kaydoldum da, bir şey almak neredeyse imkansız. Her hafta ye kazan yapacaksın 25 puan verecek. 😀
1300 olacak ta, ölme eşeğim ölme.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaydoldum da, bir şey almak neredeyse imkansız. Her hafta ye kazan yapacaksın 25 puan verecek. 😀
1300 olacak ta, ölme eşeğim ölme.
Yok knk bugün bi arkadaş indirdi ilk ye kazanında cornetto çıktı magnum çubuklarından 100 falan veriyo arkadaş davet etmektende baya geliyo tabii sen bilirsin

SendyGood

80+ Bronze
Uygulamada her hafta ye kazan yaparak puan, dondurma veya internet çıkarabiliyosunuz.

Puanları biriktirince internet veya dondurma alabiliyosunuz böyle uygulamalardan bedava bişey almak için baya uğraşmak gerekiyo normalde ama bi 1 haftadır falan kullanıyorum o kadar zor değil puan toplamak.

Magnum çubuklarındaki koddanda puan geliyo bu arada

Eğer bunla üye olursanız bana 60 size 30 puan geliyo
https://algidanow.page.link/?link=h...algida&isi=1481053921&ibi=com.unilever.algida

İstemezseniz uygulamanın tam adı
Algida İle Kazan
Play storeda bulabilirsiniz

Edit: Konusunu görmedim eğer varsa söyleyerseniz iyi olur :)
5000 puanım var uygulamadaki bakkallara gidiyorum dondurmayı vermiyorlar bahaneler uyduruyorlar :)

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5000 puanım var uygulamadaki bakkallara gidiyorum dondurmayı vermiyorlar bahaneler uyduruyorlar :)
Şikayet et istersen algidanın müşteri hizmetlerine veya bakkalın gözünü korkut şikayet ederim falan diye o zaman veriyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
ragnar oğlu tarkan
kazandırio dışında arada işime yarıyor her hafta sadece ye kazan yaparak 250 mb internet çekiyorum lazım olduğunda güzel uygulama

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Dax Saz
Aklınızda bulunsun : üzerinde açık seçik dondurma yazmayanlar dondurma değil. Bkz Carte Dore vb.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
En fazla 3 dondurma alınabiliyor, ne kadar süre içinde bilmiyorum. Ve migrosta almaya çalıştığımda içinde rakam olmaması gerek sizin kodunuzda rakam var sadece harf olması lazım diyorlar. Kasada ayakta bi dondurmalarla, bi kasiyerle, bide uygulamayla bakışıp kalıyorum. Ben mi yazdımda rakam ekledim koda.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,692
Üyeler
167,695
Son üye
Biqqest
Top Bottom