Tütün ürünleri geçmiyor.Beyler aliexpressden elektronik sigara siparişi verdim sonradan duyduğuma göre gümrükten geçirmiyolarmis alan falan varsa yardımcı olabilirim bı aydinlatin beni ya
Satıcıyla konuştum ülkemizde yasak ona göre paketleme yap dedim ama şansa kaldı herhaldeTütün ürünleri geçmiyor.![]()
O zmaan az da olsa geçme şansı var inşallah geçerEvet yasak. Eğer kutuyu açarlarsa geçmesi mümkün değil. Anca gözden kaçarsa.
Ucuz bişi almasaydin patlarsin sonra. 2 3 sene önce 4 5 kutu kalem.sigara gelmiştiO zmaan az da olsa geçme şansı var inşallah geçer
toplam 5 mesaj yazmış 3 tanesi bu konuya. cevap vereceğini sanmam da ben de merak ettim şimdiGeçti mi?![]()
Adı: Ali Rıza tabak'mıştoplam 5 mesaj yazmış 3 tanesi bu konuya. cevap vereceğini sanmam da ben de merak ettim şimdi![]()
Ürünün eline geçmesi çok zor bu ürünü değerinden ucuza getirmeye benzemez. Yinede şans işi"Resmi Gazete'de yer alan düzenlemeye göre elektronik tütün ürünlerinin yedek parçası veya solüsyonlarının ithal edilmesi yasaklandı.
Resmi Gazete'de “Elektronik Sigara ve Benzeri Cihazlar ile Bazı Tütün Mamülleri ve Tütün Mamulünü Taklit Eder Tarzda Kullanılan Mamullerin İthaline İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulmasına 4458 sayılı Gümrük Kanunu'nun 55'inci maddesi gereği karar verildi. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı"
Kaynak https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/elektronik-sigara-ithalati-yasaklandi-5644214/
Naptın geldi miBeyler aliexpressden elektronik sigara siparişi verdim sonradan duyduğuma göre gümrükten geçirmiyolarmis alan falan varsa yardımcı olabilirim bı aydinlatin beni ya