Pcoll 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 1,448 Dahası Reaksiyon skoru 663 Yaş 32 Konum I live in Istanbul İsim Ahmet ergin 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Akdogan55 yazmış: Aliexpress ürünlerini ptt kargo getiriyor Türkiye'ye diye biliyordum ptt ksrgoyu ara Devamı için tıklayın... hafta içi arayacagım eyv
Akdogan55 yazmış: Aliexpress ürünlerini ptt kargo getiriyor Türkiye'ye diye biliyordum ptt ksrgoyu ara Devamı için tıklayın... hafta içi arayacagım eyv
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,691 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,717 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 30 Ocak 2021 #15 O ekranı geç, PTT takibi lazım.
Pcoll 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 1,448 Dahası Reaksiyon skoru 663 Yaş 32 Konum I live in Istanbul İsim Ahmet ergin 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Mehmet Yılmaz yazmış: O ekranı geç, PTT takibi lazım. Devamı için tıklayın... teşekkürler hiç düşünmemiştim atıyorum ekran görüntüsünü Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Ocak 2021 Mehmet Yılmaz yazmış: O ekranı geç, PTT takibi lazım. Devamı için tıklayın...
Mehmet Yılmaz yazmış: O ekranı geç, PTT takibi lazım. Devamı için tıklayın... teşekkürler hiç düşünmemiştim atıyorum ekran görüntüsünü Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Ocak 2021 Mehmet Yılmaz yazmış: O ekranı geç, PTT takibi lazım. Devamı için tıklayın...
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,691 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,717 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 30 Ocak 2021 #17 PTT sitesinde de böyle yazıyorsa PTT müşteri hizmetlerini ara, aslında PTT ekranında yazmalı şube.
Pcoll 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 1,448 Dahası Reaksiyon skoru 663 Yaş 32 Konum I live in Istanbul İsim Ahmet ergin 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Mehmet Yılmaz yazmış: PTT sitesinde de böyle yazıyorsa PTT müşteri hizmetlerini ara, aslında PTT ekranında yazmalı şube. Devamı için tıklayın... şimdi gördüm PTT şubesini hafta içi giderim en yakın ptt ye gelmiş
Mehmet Yılmaz yazmış: PTT sitesinde de böyle yazıyorsa PTT müşteri hizmetlerini ara, aslında PTT ekranında yazmalı şube. Devamı için tıklayın... şimdi gördüm PTT şubesini hafta içi giderim en yakın ptt ye gelmiş