EndlessKaan
80+
Verebilirsin hocam.
sen ne aldın, tc ni paylaştın mıKimlik numaranı yazsan yeterli olur,bende daha önce vermiştim.
Çanta almıştım satıcı aynı böyle yazdı,bende yazdım tcmi 2 ayı geçti bir sorun olmadı arada olabiliyor böyle.müşteri hizmetleriyle konuştum böyle dedi;
Oh I see! please don't tell them if you are not comfortable, mind if I ask why did the seller asking for your turkey ID number?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen ne aldın, tc ni paylaştın mı
Eğer olur da gümrükte ekstra bir vergi çıkarsa tc kimlik isim bilgileri uymadan ürünü teslim etmiyorlar. Benim başıma gelmişti logitech garantiden ürün gönderdi ismimi translate çevirip göndermişler teslim alamamıştım.müşteri hizmetleriyle konuştum böyle dedi;
Oh I see! please don't tell them if you are not comfortable, mind if I ask why did the seller asking for your turkey ID number?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen ne aldın, tc ni paylaştın mı
o zaman kendi tc mi vereyimEğer olur da gümrükte ekstra bir vergi çıkarsa tc kimlik isim bilgileri uymadan ürünü teslim etmiyorlar. Benim başıma gelmişti logitech garantiden ürün gönderdi ismimi translate çevirip göndermişler teslim alamamıştım.
bu şimdi bıçak olduğu için istiyor olabilirÇanta almıştım satıcı aynı böyle yazdı,bende yazdım tcmi 2 ayı geçti bir sorun olmadı arada olabiliyor böyle.