Öneri Alien İsolation inceleme

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Merhaba 3 gün önce 20 saatte bitirdiğim oyun Alien İsolation hakkında biraz konuşmak istedim
1- grafikler gayet güzel ve optimizasyon sorunu gibi bir şey yok
2- easy normal hard ve nightmare adında 4 oyun modu hatırlıyorum aslına bakacak olursanız normal modda bile baya zorlandım diyebilirim bi bölümü 13 kez falan denedik
3- uzaylı dan kaçmak gerçekten çok zor çok soğukkanlı olmalısınız veya davranmalısınız
4- oyun gerçekten beni baya bi gerdi kaçarken hep heyecanlı oluyorsunuz uzaylının olmadığı yerler de bile gelecekmiş gibi hissedip korkuyorsunuz
onun dışında önerilerim
1- tavanda ki boşluktan salya akıyorsa veya siyah duman varsa ya kenarından eğilip geçin ya da uzaklaşıp bi süre sonra tekrar gelin
2- androidler gerçekten çok güçlü sersemletip yanından geçmeyi deneyin
3- oyunun biraz ilersinde flamethowerimiz olacak gerçekten çok iradeli kullanmalısınız ona güvenip bol keseden harcarsanız yarı yola varmadan ölürsünüz

Ekler

• 5ea6963201c923.45410202_ofemkplqhjngi_650.jpg
    5ea6963201c923.45410202_ofemkplqhjngi_650.jpg
    40.1 KB · Hit: 56
  • how-did-the-vhs-help-create-one-of-the-best-horror-games-on-pc-creative-assemblys-alien-isolat...png
    how-did-the-vhs-help-create-one-of-the-best-horror-games-on-pc-creative-assemblys-alien-isolat...png
    268.2 KB · Hit: 65
Merhaba 3 gün önce 20 saatte bitirdiğim oyun Alien İsolation hakkında biraz konuşmak istedim
2- easy normal hard ve nightmare adında 4 oyun modu hatırlıyorum aslına bakacak olursanız normal modda bile baya zorlandım diyebilirim bi bölümü 13 kez falan denedik
3- uzaylı dan kaçmak gerçekten çok zor çok soğukkanlı olmalısınız veya davranmalısınız
4- oyun gerçekten beni baya bi gerdi kaçarken hep heyecanlı oluyorsunuz uzaylının olmadığı yerler de bile gelecekmiş gibi hissedip korkuyorsunuz
onun dışında önerilerim
1- tavanda ki boşluktan salya akıyorsa veya siyah duman varsa ya kenarından eğilip geçin ya da uzaklaşıp bi süre sonra tekrar gelin
3- oyunun biraz ilersinde flamethowerimiz olacak gerçekten çok iradeli kullanmalısınız ona güvenip bol keseden harcarsanız yarı yola varmadan ölürsünüz
PCm kaldırsa da oynasam😭😭

güzel olmuş bende de var pc alınca oynamayı duşunuyordum ama stokalr yok

onun dışında önerilerim
Ellerine sağlık

Geri