Öneri Alien İsolation inceleme

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Merhaba 3 gün önce 20 saatte bitirdiğim oyun Alien İsolation hakkında biraz konuşmak istedim
1- grafikler gayet güzel ve optimizasyon sorunu gibi bir şey yok
2- easy normal hard ve nightmare adında 4 oyun modu hatırlıyorum aslına bakacak olursanız normal modda bile baya zorlandım diyebilirim bi bölümü 13 kez falan denedik
3- uzaylı dan kaçmak gerçekten çok zor çok soğukkanlı olmalısınız veya davranmalısınız
4- oyun gerçekten beni baya bi gerdi kaçarken hep heyecanlı oluyorsunuz uzaylının olmadığı yerler de bile gelecekmiş gibi hissedip korkuyorsunuz
onun dışında önerilerim
1- tavanda ki boşluktan salya akıyorsa veya siyah duman varsa ya kenarından eğilip geçin ya da uzaklaşıp bi süre sonra tekrar gelin
2- androidler gerçekten çok güçlü sersemletip yanından geçmeyi deneyin
3- oyunun biraz ilersinde flamethowerimiz olacak gerçekten çok iradeli kullanmalısınız ona güvenip bol keseden harcarsanız yarı yola varmadan ölürsünüz

Ekler

• 5ea6963201c923.45410202_ofemkplqhjngi_650.jpg
    5ea6963201c923.45410202_ofemkplqhjngi_650.jpg
    40.1 KB · Hit: 56
  • how-did-the-vhs-help-create-one-of-the-best-horror-games-on-pc-creative-assemblys-alien-isolat...png
    how-did-the-vhs-help-create-one-of-the-best-horror-games-on-pc-creative-assemblys-alien-isolat...png
    268.2 KB · Hit: 65
Merhaba 3 gün önce 20 saatte bitirdiğim oyun Alien İsolation hakkında biraz konuşmak istedim
2- easy normal hard ve nightmare adında 4 oyun modu hatırlıyorum aslına bakacak olursanız normal modda bile baya zorlandım diyebilirim bi bölümü 13 kez falan denedik
3- uzaylı dan kaçmak gerçekten çok zor çok soğukkanlı olmalısınız veya davranmalısınız
4- oyun gerçekten beni baya bi gerdi kaçarken hep heyecanlı oluyorsunuz uzaylının olmadığı yerler de bile gelecekmiş gibi hissedip korkuyorsunuz
onun dışında önerilerim
1- tavanda ki boşluktan salya akıyorsa veya siyah duman varsa ya kenarından eğilip geçin ya da uzaklaşıp bi süre sonra tekrar gelin
3- oyunun biraz ilersinde flamethowerimiz olacak gerçekten çok iradeli kullanmalısınız ona güvenip bol keseden harcarsanız yarı yola varmadan ölürsünüz
PCm kaldırsa da oynasam😭😭

güzel olmuş bende de var pc alınca oynamayı duşunuyordum ama stokalr yok

onun dışında önerilerim
Ellerine sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,657
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur
Geri